Cream Eyeliner | Punk Purple | Eyes Lips Face

IMG_0561

Crème en gel-eyeliners waren een tijdje geleden echt mijn favoriet. Ik wilde er wel weer eens eentje proberen. En daarom koos ik deze uit. Een crème-eyeliner van Eyes Lips Face in de kleur Punk Purple. Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan mee! 

IMG_0544

Eyes Lips Face is echt een geweldig make-up merk. En dan zijn de prijzen ook nog eens zo lekker budget. Eyes Lips Face staat ook wel bekend als ELF. Elf heeft verschillende lijnen: de essentiële lijn (waarvan de make-up maar één of een paar euro kost), de studio lijn en de minerale make-up lijn. Ook verkoopt Elf sinds kort huidverzorging. De crème eyeliner die ik vandaag ga reviewen komt uit de studio lijn. Dit is de iets duurdere lijn van Elf, maar nog steeds lekker budget.

IMG_0538

De crème eyeliner komt in een mooi zwart doosje met een transparant gedeelte, waardoor je de kleur meteen goed kan zien. Ook zit er een klein kwastje bij waarmee je de eyeliner kan aanbrengen. Deze eyeliner is waterproof en smudgeproof. Het is dus de bedoeling dat de eyeliner de hele dag perfect moet blijven zitten. Ik ben benieuwd.

IMG_0546 IMG_0547

Op de achterkant staat nog wat informatie in het Frans… Gelukkig zijn de ingrediënten wel in het Engels.
Ook kan je onderaan de verpakking zien waar Elf voor staat. Charity, Recyclable & No Animal Testing. Kijk dit vind ik nou goed.
Met deze eyeliner trekt u moeiteloos gelijkmatige, strakke en precieze lijntjes. De formule is waterbestendig, loopt niet uit en blijft perfect zitten, ongeacht zweet, tranen of regen! (verkocht met kwastje).

IMG_0567
IMG_0580

De eyeliner zelf zit in een klein, doorzichtig potje met een zwarte draaideksel erop. Het potje straalt naar mijn idee echt luxe uit. Het kwastje is erg klein, niet heel handig. Maar als het zou moeten, kan ik hier wel een eyeliner mee zetten. Het kwastje is vrij plat en dun, dus dat is zeker een voordeel.

IMG_0576

Zoals ik zei, is het potje erg klein. Lekker makkelijk om mee te nemen, dat wel. Ook moet het potje niet te groot zijn, want dan krijg je hem nooit leeg binnen 3 maanden. Dit potje bevat 4,7 gram.

IMG_0097

Swatches. Oei, hier ziet de paarse kleur er toch wat minder intens uit dan in het potje. Hij lijkt zelfs wel een beetje grijzig. Maar misschien is dit wel anders op het oog.
Deze swatches heb ik gemaakt met het bijgeleverde kwastje. Zoals je ziet kan ik er dikke en dunne lijnen mee zetten. Maar ultra dun, nee dat lukt niet helaas.

IMG_0201
IMG_0210

En ja hoor! De eyeliner heeft een veel intensere kleur wanneer ik hem aangebracht heb. Het is een prachtige paarse kleur die perfect staat bij mijn bruine ogen. Ik heb deze aangebracht met mijn eigen eyelinerkwast, de 315 Zoeva Fine Liner Brush. Deze werkt net wat preciezer en makkelijker.

IMG_0570

Ja, ik ben echt super enthousiast over deze eyeliner van Eyes Lips Face. De kleur past perfect bij mijn ogen, de eyeliner brengt gemakkelijk aan en blijft mooi en lang zitten. En dat voor maar €4!
Deze eyeliner is verkrijgbaar in nog 10 kleuren, dus er zal altijd wel een kleur voor jou bij zitten.

Dit product heb ik opgestuurd gekregen van een bedrijf, maar dit beïnvloed mijn mening niet. 

(Visited 45 times, 1 visits today)

Een gedachte over “Cream Eyeliner | Punk Purple | Eyes Lips Face

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge