L.A. Colors | BabyPop! | Lipgloss Set Flirty!

IMG_0803

Toen ik als klein meisje voor het eerst een lipgloss kreeg, vond ik dat helemaal geweldig. Ik wilde hem elke dag dragen, ook al had hij geen enkele kleur. Maar tot een tijd geleden moest ik helemaal niks meer hebben van lipgloss, het plakte, bleef niet zitten en gaf voor mijn gevoel veel te weinig kleur af. Toen ik deze leuke set van L.A. Colors tegen kwam op Boozyshop.nl wilde ik lipgloss toch weer een kans geven. 5 schattige, kleine lipglossjes in roze kleuren, die ook nog eens vochtinbrengend werken.. Dat beloofd toch iets goeds? Lees je mee?

IMG_0804

Het eerste wat me opviel toen ik deze lipglossjes binnen kreeg was de verpakking. Hij viel meteen op in mijn pakketje! De leuke roze kleuren kwamen me meteen tegemoet en ik kon dan ook niet wachten om ze te proberen.

2015-08-031

Op de achterkant van de verpakking staat een hoop informatie. Er staat beschreven hoe je de lipgloss ‘moet’ aanbrengen, de ingrediënten zijn bekend. Het enige rare vind ik het kopje May Contain, ik weet nooit zo goed wat ik hiervan moet denken. Zit het er wel in, zit het er niet in? Als hier een ingrediënt tussen staat waar je allergisch voor bent, kun je het risico maar beter niet nemen. Ik ben nergens allergisch voor gelukkig, dus voor mij zijn de ingrediënten niet echt belangrijk.

IMG_0811

De set bestaat uit 5 verschillende lipglossjes. Ze bevatten elk maar een paar ml waardoor je ze makkelijk mee kan nemen en het is natuurlijk leuk om gewoon af en toe een nieuw kleurtje te proberen. Helaas hebben de glossjes geen namen, maar de kleur wordt steeds wat donkerder.
Voor het gemak nummer ik de glossjes even, van links naar rechts:
1. Transparante gloss
2. Lichtroze gloss met glitters
3. Barbie-roze gloss
4. Midden-fuchsia roze gloss
5. Donker roze-paarse gloss

IMG_0816
IMG_0815

De glossjes hebben een schuine applicator met een gaatje erin, precies zoals ik deze gewend ben van vroeger.

IMG_0817

Wauw wat een pigmentatie! Dit had ik echt niet verwacht van een lipgloss. Ik ben erg benieuwd naar de kleuren op mijn lippen.

2015-08-30

En hier zie je de glossjes op mijn lippen. Linksboven draag ik niks op mijn lippen, rechtsboven gloss 1, links-midden 2, rechts-midden 3, linksonder 4 en rechtsonder 5. 
Het pigment is wederom geweldig op mijn lippen. Kleur 4 is mijn favoriet, een makkelijk draagbare roze kleur, perfect voor mij. Kleur 2 is de enige kleur die ik niet mooi vind, want deze bevat te veel grove glitters die je goed ziet zitten. Kleur 1 is een simpele gloss die altijd wel te dragen is, kleur 3 is leuk voor bij een bepaalde look en kleur 5 is lekker opvallend voor een feestje o.i.d.

IMG_0811

De lipglossjes brengen erg fijn en gemakkelijk aan. EN ze blijven goed zitten en plakken niet. Ze voelen eerder aan als een verzorgende balsem, maar dan zonder teveel over je lippen te glijden. Een klein hapje eten overleven ze wel, maar na een grote maaltijd moet je de gloss wel even bijwerken.

En het allerleukste: voor deze set betaalde ik maar €2,49, dat is nog geen €0,50 per gloss. Er zijn drie verschillende kleurtonen beschikbaar op Boozyshop.nl. De set die ik heb heet Flirty en hiernaast heb je ook nog Fierce (met paarse kleuren) en Fresh (met nude/bruintinten). Ik vind het erg leuke glossjes en zeker voor dit kleine prijsje.

(Visited 79 times, 1 visits today)

2 gedachten over “L.A. Colors | BabyPop! | Lipgloss Set Flirty!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge