Leg jouw herinneringen vast! | Fotoboek Review

IMG_0056

Een fotoboek is een leuke manier om jouw herinneringen vast te leggen. Een boek vol mooie en leuke momenten waar je elke dag weer op terug kan kijken. Ik heb een fotoboek gemaakt bij fotofabriek.nl en vandaag vertel ik jullie over mijn ervaringen!

IMG_0073

Ik mocht van fotofabriek een hardcover boek maken. De eerste vraag was natuurlijk: Wat wil ik in mijn fotoboek laten zien? Ik besloot om de crossfoto’s die ik van mijn vriend gemaakt heb te gebruiken. Ik ben trots op deze foto’s en daarom wilde ik ze graag vastleggen in een mooi boek.

IMG_0061

Wanneer je op de website van fotofabriek hebt gekozen wat voor een boek je wilt maken, kan je aan de slag. Als eerste moet je een software downloaden waarmee je het hele boek kan ontwerpen. Elke pagina kan je aanpassen, je kan kiezen voor een vooraf ingesteld design of je laat je eigen creativiteit de loop.

IMG_0064

De foto’s in mijn boek zijn matte, maar je kan ook kiezen voor glanzende foto’s. Ik vond de matte finish wel passen bij de stoere foto’s!

Ik ben erg tevreden met dit fotoboek en ik besloot hem cadeau te doen aan mijn vriend en zijn vader. Hun waren er nog veel blijer mee. Het is dus ook erg leuk om iemand te verrassen met een mooi fotoboek van herinneringen die jullie samen delen.

IMG_0058

Dit fotoboek heeft me echt verrast. Hij is van zeer goede kwaliteit en ook is het makkelijk en leuk om het boek helemaal zelf te kunnen ontwerpen. Ik kan jullie dus zeker aanraden om een keer een kijkje te nemen op Fotofabriek.nl als je een fotoboek wilt bestellen, maar je kan hier ook terecht voor kalenders, wanddecoratie, agenda’s, visitekaartjes en nog veel meer.
Dit hardcover A4 fotoboek kost €24,99. Dit vind ik een goede prijs voor een prachtig fotoboek!

(Visited 60 times, 1 visits today)

6 gedachten over “Leg jouw herinneringen vast! | Fotoboek Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge