Magische mok!

IMG_0927

Een eigen mok is leuk, maar een mok die van kleur verandert… Nog leuker! Afgelopen week ontving ik deze zwarte mok, maar hij is niet zomaar zwart. Er is namelijk iets bijzonders aan deze mok…

IMG_0924

De mok lijkt op het eerste gezicht inderdaad zwart. Maar wanneer je een foto met flits maakt of de mok in het licht houdt, zie je iets verschijnen. Zien jullie wat het is? Wat je ziet is minimaal, maar het is te zien.

De mok is van fijn formaat, hij heeft een groot oor en een vrij flinke inhoud. Geen klein, lullig koffiekopje, maar echt voor een flinke mok voor een goede bak koffie / thee. Wanneer ik een kopje thee maak, wil ik niet elke keer op en neer lopen als ik meer wil en daarvoor is deze mok uitstekend geschikt. Er past ongeveer 1,5 kop thee in.

IMG_0923

Maar waar het hier natuurlijk om draait, is het magische effect. En dit is waar het magische effect naar boven komt. Wanneer je heet water of koffie in de mok doet, verschijnt er een foto. Het zwart verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Wat ik ook leuk vind is dat ik, als linkshandige, de hele tijd mijn foto zie wanneer ik mijn koffie of thee drink. Wanneer je een meer langwerpige foto gebruikt, wordt deze meer verdeelt over de mok.

IMG_0895

En wanneer je gehele mok warm is, zie je ook de hele foto. Zo leuk! Nu kan je lekker koffie / thee drinken uit je eigen, magische mok. Een heel leuk idee en het werkt perfect. Deze mok is (hier) te bestellen. Op prachtigkado.nl kan je dus je eigen mok laten bedrukken en dit kost nu €9,95. Leuk om cadeau te geven of om zelf te houden. Ik vind het in ieder geval een toppertje. Een klein nadeel: je moet de mok met de hand afwassen, maar he, als dat alles is!

Deze mok heb ik ontvangen van een bedrijf, dit beïnvloed mijn mening niet. 

(Visited 97 times, 1 visits today)

9 gedachten over “Magische mok!

  1. Eva

    Super leuk! Ik heb er 2 aan mijn ouders cadeau gedaan samen met mijn broertje, 1 met een foto van nu en een met een foto van vroeger.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge