Poptasi Macarons Paasbox| Test!

IMG_0880

Mijn liefde voor macarons is geen geheim meer! De macaron behoort tot een van mijn favoriete traktaties, ver boven paaseieren. En wat doe je dan als jouw favoriete macaronwinkel een leuke paasbox uitbrengt? Precies, bestellen! Vandaag laat ik jullie deze box zien en vertel ik wat ik ervan vind! IMG_0881

Als eerste de verpakking. Deze vind ik zo enorm leuk! Het schattige konijntje op de voorkant met de stoere achtergrond.

IMG_0885

Deze box gaat over EEB (Evil Easter Bunny) en the Dragon. De verpakking is hier compleet op aangepast en ziet er heel leuk en vrij stoer uit. Veel leuker dan de standaard pastelkleurige paasverpakkingen.

IMG_0889

Aan de binnenkant van de verpakking staat een heel verhaal over EEB and the Dragon. Het is echt een super leuk verhaal, ik werd er echt vrolijk van.
Rechtsonder zie je een getal 84/100 staan, dat betekend dat ik de 84e box had van de 100 die beschikbaar waren!

IMG_0893

Maar hier gaat het natuurlijk om, de inhoud, de macarons! Dit zijn 12 ‘caramel’ smaken. Dit betekend dat alle macarons caramel bevatten, maar bij de ene macaron is deze smaak sterker dan bij de andere. Het leuke was, dat ik niet wist welke smaken er allemaal in mijn doosje zaten, dus dat was raden.
Ik denk dat dit de smaken zijn die in mijn doosje zaten: vanille, salty caramel, dulce de leche, passionfruit, tonka bean, bubblicious, spekkoek, salty creme, stroopwafel, oolong, chai, hopjes. 

IMG_0896

Ik kan alle smaken echt aanraden, ze zijn stuk voor stuk heerlijk, alleen de bubblicious macaron vond ik zelf iets minder. Salted caramel en passionfruit zijn mijn favorieten.

IMG_0915

In de paasbox zaten geen spicy smaken, maar die wilde ik wel graag proberen. Daarom kocht ik nog een klein doosje met 4 stuks van de Fireball Caramel smaak. Deze is echt heerlijk en smaakt precies naar de Fireball jawbreakers van vroeger. Een pittige kaneelsmaak, echt iets waar je van moet houden, maar ik vind hem heerlijk!

IMG_0900

Deze box is zeker een aanrader. Helaas krijg je er nu geen leuke EEB verpakking bij, maar de smaken zijn allemaal verkrijgbaar en deze zijn zeker de moeite waard.
Een box van 12 stuks kost €12 en is te bestellen op Poptasi.com.

(Visited 173 times, 1 visits today)

4 gedachten over “Poptasi Macarons Paasbox| Test!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge