Shoplog | Eindhoven, Uden & Online

2015-06-13
Vandaag heb ik weer een artikel vol foto’s voor jullie, ik heb de afgelopen tijd namelijk flink geshopt en vandaag laat ik alles aan jullie zien! Ik ben vorige week zondag in Eindhoven geweest met Fleur (link naar plog), ook heb ik nog wat dingen gekocht in mijn eigen dorpje Uden en heb ik online besteld. Kijk je mee? 
IMG_3902
In Eindhoven zijn we als eerste bij de Primark geweest. Hier kocht ik o.a. dit super leuke minion shirt. Ik ben echt dol op deze leuke wezentjes ♥
Dit shirt kostte €8.

IMG_3900
Ook kocht ik een lekker simpel grijs shirt. Ideaal om onder mijn wenkpolo te dragen!
Dit shirt kostte €3. 

IMG_3896
Ik kocht ook deze croptop. Ik ben dol op croptops en zeker op warme dagen zijn ze heerlijk. Deze kan je op verschillende manieren dragen en daarom vond ik hem zo leuk. Ook kostte deze maar €3.

IMG_3906
Als ik bij de Primark ben neem ik ook altijd sokken en nepnagels mee. En zo ook een grappige onderbroek, ik kon hem echt niet laten liggen haha! De sokken kosten €2, de nepnagels €1,50 en de onderbroek iets van €3. 
   IMG_3910
Een droogshampoo kan voor mij echt niet ontbreken in mijn stash en daarom kocht ik mijn favoriete van Batiste weer. De geur tropical vind ik echt heerlijk, en het is ook nog eens de goedkoopste droogshampoo van Batiste! ♥ Ook kocht ik nog make-up remover doekjes bij de Primark, deze kosten maar €1,50 en gebruik ik om swatches te verwijderen.

IMG_3889
Bij de H&M kocht ik deze broek. Mijn andere spijkerbroeken zitten vrij strak, dus ik wilde graag een nieuwe. Deze vond ik echt heerlijk zitten en de kleur is ook nog eens helemaal naar mijn smaak. Deze broek kost €19,99.

IMG_3913 IMG_3916 IMG_3914
Bij de Ikea kocht ik een aantal blogaccessoires. Mooie producten om foto’s op te maken of foto’s mee op te fleuren! En nog twee kwastenbakjes want mijn kwasten stonden nu in een gewoon glas en dat vond ik niet leuk genoeg hihi.
Hier heb ik in totaal €11,12 voor uitgegeven.

IMG_3923
Ook kocht ik nog een nieuwe Mac lipstick in de Douglas in Eindhoven.. Welke dit is? Dat zien jullie snel in de review!
Deze lipstick kost €19.
IMG_3885
Terug in Uden (en aan het werk) zag ik deze rok hangen bij de Bristol. Het is een rok die net boven de knie valt en laat ik nu net zo’n rok willen.. Hij kostte maar €9,99 dus ik nam hem meteen mee!

IMG_3875
O
ok kocht ik deze Nikes bij de Bristol. Ik was ze vorige week aan het uitpakken en ik was op slag verliefd! Ik vind ze zo ongelofelijk leuk en ze kosten maar €44,99!

IMG_3918

Online bestelde ik een externe harde schijf (via mijn vriend) en ik kreeg er een super leuke muis bij van hem ! Ik wilde erg graag een externe harde schijf, omdat ik mijn blogfoto’s en artikelen toch ergens veilig wilde opbergen. Deze harde schrijf kostte mij €67,99.
De prijs van de muis weet ik niet, maar ik vond het super lief dat ik deze kreeg, want mijn muis was al een tijdje kapot en foto’s bewerken zonder muis vind ik echt niet fijn!

Vanaf vandaag ga ik mee doen aan de #NOBUYCHALLENGE2015 van Madeleine. Ik heb de laatste tijd namelijk echt veel te veel gekocht en dat wil ik wat minder gaan doen! Doen jullie ook mee? En wat is het laatste dat jij gekocht hebt?

(Visited 217 times, 1 visits today)

9 gedachten over “Shoplog | Eindhoven, Uden & Online

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge