Zoeva | Complete Set | Part 1

IMG_3229

Ik heb laatst een bestelling gedaan bij Zoeva. Ik wilde zo graag goede make-up kwasten en omdat iedereen zo enthousiast is over Zoeva kon ik het niet laten. Ik bestelde de complete set, met gezichts- en oogkwasten. Vandaag review ik het eerste deel van de kwasten voor jullie, de gezichtskwasten. Lees je mee?

IMG_3232

Alle kwasten komen in een prachtig nep-leren etui. Deze kan je perfect gebruiken om de kwasten in mee te nemen, maar dit etui is natuurlijk ook gewoon te gebruiken als een toilettas. Ook zijn alle kwasten stuk voor stuk goed verpakt. Netjes in het plastic met stevige hulzen. Zo weet je zeker dat de kwasten niet beschadigen onderweg.
Ik bewaar de hulzen voor wanneer ik de kwasten ergens mee naartoe wil nemen.

IMG_3239

Dit is de complete set en deze bevat 15 kwasten. 9 oogkwasten en 6 gezichtskwasten. Vandaag review ik de gezichtskwasten voor jullie, de review van de oogkwasten komt later. Dit omdat de review anders te lang zou worden.

IMG_3250

Dit zijn de gezichtskwasten. Van links naar rechts: 142 Concealer Buffer, 128 Cream Cheek, 110 Face Shape, 102 Silk Finish, 106 Powder en 104 Buffer. Er is dus echt aan alles gedacht, behalve aan een kwast voor highlighter. Maar dit zou je ook aan kunnen brengen met een grote, fluffy oogkwast.

IMG_3254 IMG_3258

Dit is de 104 Buffer. Een hele stevige, platte foundation kwast, die toch heel zacht aan voelt. Met deze kwast kan je, je foundation heel dekkend aanbrengen. Deze kwast zorgt echt voor een prachtig, dekkend effect. Net alsof de huid bewerkt is met Photoshop.
Deze kwast is gemaakt van synthetisch haar, waardoor hij geen of amper foundation opneemt.
Deze kwast kost €14,80.

IMG_3261 IMG_3266

Dit is de 106 Powder. Een super grote, fluffy poeder kwast. En oh mijn god, wat is deze kwast zacht! Echt de allerzachtste uit deze set. Ook deze kwast is gemaakt van synthetisch haar. Deze kwast is echt ideaal voor het aanbrengen van poeder, met deze kwast kan je poeder heel licht en luchtig aanbrengen.
Deze kwast kost €12,80.

IMG_3268 IMG_3273

Dit is de 102 Silk Finish. Ook dit is een foundationkwast en wederom een mega zachte kwast. Deze kwast is een vrij stevige kwast, maar de haren staan minder dicht op elkaar dan bij de Buffer kwast. Deze kwast brengt foundation dan ook wat lichter en natuurlijker aan. De haren van deze kwast zijn synthetisch en zo neemt deze kwast dan ook amper of geen foundation op. Deze kwast is ook erg geschikt voor het blenden van crème producten om mee te contouren o.i.d.
Deze kwast kost €12,80.

IMG_3286 - kopie IMG_3293 - kopie

Dit is de 128 Cream Cheek. Deze kwast is weer super zacht en gemaakt van synthetisch haar. Deze kwast kan je gebruiken voor het aanbrengen van een crème blush of voor een poeder blush. Deze kwast kan een blush heel licht aanbrengen, dus hij is geweldig voor heel sterk gepigmenteerde blushes.
Deze kwast kost €12,80.

IMG_3295 IMG_3301

Dit is de 142 Concealer Buffer. Een compacte, kleine kwast. Met deze kwast kan je heel precies blenden en concealer aanbrengen. Deze kwast is perfect om concealer te blenden onder de ogen of zoals Nikkie (van NikkieTutorials) doet, om oogschaduwbasis aan te brengen. Deze kwast is ook gemaakt van synthetische haren en neemt zelf geen product op. Ik gebruik deze kwast alleen om concealer onder mijn ogen aan te brengen, als ik een puistje of een bultje op mijn gezicht wil verbergen is deze kwast te groot om de concealer gericht aan te brengen.
Deze kwast kost €8,80.

IMG_3275 IMG_3279

En als laatste is dit de 110 Face Shape. Een kwast om mee te contouren en te shapen. Je kan hier heel gericht bronzer, shapingpoeder of crèmeproducten mee aanbrengen. Ik dacht in eerste instantie dat ik deze kwast niet veel zou gaan gebruiken, maar nu gebruik ik hem elke dag. Hij is perfect om bronzer mee aan te brengen. Hij brengt mijn bronzer licht aan en niet in een streep. Dit was waar ik eerst bang voor was, maar dit is gelukkig niet het geval. Deze kwast is ook gemaakt van synthetisch haar en kost €9,80.

IMG_3244

Ik ben super blij met deze kwasten. Ooit hoorde ik: “Als je eenmaal kwasten gebruikt, wil je nooit meer zonder.” Nou ik kan jullie eerlijk vertellen… Dat dat helemaal waar is, ik wil niet meer zonder mijn fijne make-up kwasten. Ze zijn geweldig! Alle kwasten zijn mega zacht en prettig in gebruik. De gezichtskwasten hebben allemaal een dikke steel waardoor ze lekker in de hand liggen.

IMG_3435

Op deze foto heb ik de Zoeva kwasten gebruikt om mijn make-up aan te brengen. Mijn huid ziet er flawless uit. En dat is precies het effect wat ik prachtig vind.
Ik ben dol op deze kwasten en heb absoluut geen spijt van mijn aankoop.
Binnenkort komt er ook nog een first impression video online over deze kwasten. En natuurlijk de review van de oogkwasten!

Zijn jullie al benieuwd naar de oogkwasten? ♥

(Visited 306 times, 1 visits today)

4 gedachten over “Zoeva | Complete Set | Part 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge