Zoeva | Complete Set | Part 2

IMG_3237

Hi lieverds. Vorige week heb ik een review geplaatst over het eerste gedeelte van de Zoeva Complete Set. Vandaag review ik het tweede gedeelte, de oogkwasten.
Lees je mee? 

IMG_3239

Dit is de complete set, 15 kwasten. Waarvan 6 gezichtskwasten en 9 oogkwasten. Heb je de review van de gezichtskwasten gemist? Klik dan hier om deze te bekijken. Vandaag review ik de oogkwasten voor jullie. 

IMG_3304

Dit zijn alle oogkwasten. Van links naar rechts: 322 Brow LIne, 235 Contour Shader, 223 Petit Eye Blender, 234 Luxe Smoky Shader, 227 Luxe Soft Definer, 228 Luxe Crease, 231 Luxe Petit Crease, 317 Wing Liner en als laatste 315 Fine Liner.

IMG_3310 IMG_3311

Dit is de 322 Brow Line. Een hele stevige, platte, schuin afgesneden kwast. Deze kwast is perfect voor het bijtekenen en het invullen van de wenkbrauwen. Deze kwast is geschikt voor poeder- en crèmeproducten. Deze kwast is gemaakt van synthetisch haar. Ik vind hem echt ideaal om mijn wenkbrauwen bij te tekenen en ik wil ook echt geen andere kwast meer gebruiken. Ik weet niet hoe ik zonder heb kunnen leven! Veel mensen vinden deze kwast net iets te dik, maar dat vind ik niet. Ik kan mijn wenkbrauwen hier heel erg goed en straks mee bijtekenen.
“Never trust a person with bad eyebrows!” – Zoeva
€6,80.

_MG_3320IMG_3327

Dit is de 227 Luxe Soft Definer.  Dit is een grote, vrij platte en een hele fluffy oogschaduwkwast. Deze kwast is gemaakt van een mix tussen synthetisch en echt haar. Perfect om oogschaduw licht en luchtig mee aan te brengen. Ook kan je oogschaduw hier meteen licht mee blenden. Een hele fijne kwast die ik dagelijks gebruik. Zeker voor een lichte look is hij perfect.
€7,80.

IMG_3331IMG_3334

Dit is de 234 Luxe Smoky Shader.  Een hele platte oogschaduwkwast. Dit is de meest standaard oogschaduwkwast en perfect voor het dekkend aanbrengen van een oogschaduw. Deze kwast is niet geschikt voor het blenden van oogschaduw en daarom perfect om een smoky look mee te creëren. Ik gebruik deze kwast wanneer ik een wat heftigere look wil maken. Maar hij is ook perfect voor een gewone dagelijkse look. Deze kwast is ook gemaakt van een mix tussen echt en synthetisch haar.
€7,80.

IMG_3336IMG_3342

Dit is de 228 Luxe Crease. Een grote, luchtige blendingkwast. Absoluut mijn favoriete blendingkwast ever. Deze kwast is zo enorm zacht, wauw. Hij is perfect voor het blenden en aanbrengen van oogschaduw in de crease. Je kan een look hier heel zacht mee maken. Deze kwast is wederom gemaakt van een mix van echt en synthetisch haar.
€7,80.

IMG_3344 IMG_3351

Dit is de 235 Contour Shader. Een stevige, schuin afgesneden oogschaduwkwast. Perfect om oogschaduw aan te brengen op het wenkbrauwbot of in de binnenste ooghoek. Deze kwast is gemaakt van synthetisch haar, wat hem perfect maakt voor het aanbrengen van poeder maar ook voor crèmeproducten. Ik vind deze kwast iets te groot om oogschaduw aan te brengen in mijn binnenste ooghoek, maar voor het wenkbrauwbot is hij perfect.
€7,80.

IMG_3353 IMG_3359

Dit is de 231 Luxe Petit Crease. Een kleinere blendingkwast. Hiermee kan je perfect oogschaduw aanzetten in de crease voor een wat donkerder en preciezer effect. Hiermee kan je veel diepte creëren in de crease. Een grote favoriet. Weer een hele zachte kwast. Ook deze kwast is gemaakt van een mix van echt en synthetisch haar.
€7,80.

IMG_3361 IMG_3365

Dit is de 223 Petit Eye Blender. Een hele kleine, compacte kwast. Deze kan je gebruiken voor het precies aanbrengen van oogschaduw in de crease. Maar ik gebruik hem ook vaak voor het aanbrengen van highlighter in mijn binnenste ooghoek. Daar is deze kwast echt heel erg fijn voor, klein en precies genoeg. Deze kwast werkt goed met poeder en crèmeproducten. Hij is dan ook gemaakt van synthetisch haar.
€7,80.

IMG_3369 IMG_3371

Dit is de 317 Wing Liner. Een hele platte, schuin afgesneden eyelinerkwast. Perfect om eyeliner aan te brengen met een mooie wing natuurlijk! Deze kwast werkt het beste met gel- en crèmeproducten. Maar je kan ook een mooie lijn zetten met een poederproduct. Deze kwast is gemaakt van synthetisch haar en het is ook de enige kwast in deze set met bruine haren.
€6,80.

IMG_3373
IMG_3376 IMG_3378

Dit is de 315 Fine Liner. Een hele kleine, dunne eyelinerkwast. Perfect voor de meest dunne lijn. Deze kwast heeft een bijzondere vorm, maar juist daardoor is hij zo geschikt om eyeliner aan te brengen. Deze kwast is gemaakt van synthetisch haar en werkt het beste met gel- of crèmeproducten.
€6,80.

IMG_3412
IMG_3413

Dit is de ooglook die ik creëerde met deze kwasten. Ik heb alle kwasten gebruikt voor deze look, omdat ik alles wilde proberen. Dit is echt een geslaagde look geworden. (Ik had mijn wenkbrauwen wel even mogen epileren voor deze review zie ik, oeps, sorry.)

IMG_3431

Full face look! Ik ben echt dol op deze kwasten. ♥

IMG_3387

Ook dit gedeelte van de kwastenset is weer geweldig. Alle kwasten zijn van geweldige kwaliteit en blijven mooi na het wassen. Ik ben echt zo blij met deze aankoop, ik ben verliefd!

(Visited 381 times, 1 visits today)

6 gedachten over “Zoeva | Complete Set | Part 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge