Echinaplus Crème | De Tuinen

De Tuinen Skin Care

De zomer staat weer voor de deur en dan willen we er allemaal perfect uit zien. Maar wat als jouw huid heel droog, geïrriteerd of vol met jeukende insectenbeten zit? De Tuinen heeft nieuwe crèmes ontwikkeld om deze ongemakken op te lossen. Lees je mee?

_MG_1981

De zomer staat voor de deur en dus ook alle festivals, barbecues in het park, zwoele zomeravonden en natuurlijk zon, zee & strand. Temperaturen stijgen, wintergarderobes maken plaats voor luchtige outfits en blote benen zien sinds lange tijd weer zon. Ai! Net te laat de schaduw opgezocht… Het resultaat, een geïrriteerde rode huid. Gekriebel en gejeuk dankzij een flinke insectenbeet na een avondje op het terras. Of een gemene kwallenbeet na je eerste duik in de Noordzee. Onze huid krijgt weer heel wat te verduren en hoewel de huid van nature een zelfherstellend vermogen heeft, kan deze soms wel wat extra ondersteuning gebruiken. De Tuinen biedt ondersteuning met een krachtige nieuwe verzorgingslijn, met elk haar eigen specialiteit. Vrij van minerale oliën, kleurstoffen, geurstoffen en parabenen. Met de verzorgende crèmes uit de Skin Care lijn kan niets meer de zomer pret bederven. De Tuinen to the rescue!” – De Tuinen

De Tuinen heeft 5 nieuwe crèmes uitgebracht:
Cardisoft Crème (tegen jeuk, huidirritatie of eczeem),
Calendula Emulsie (ondersteund het herstellend vermogen van de huid),
Echinaplus Crème (hydrateert, verzacht en beschermt de huid),
Na De Beet Crème (verzorgt en verzacht de huid bij insectenbeten, kwallenbeten, maar ook bij de ‘steek’ van een brandnetel),
En als laatste de Aesculus Beengel (biedt ondersteuning bij vermoeide, zware benen en ontsierde aderen).

_MG_1962

Ik heb een droge huid die snel geïrriteerd raakt en daar moet deze Echinaplus Crème perfect voor zijn. Van de Tuinen ontving ik deze crème om te testen. En dat hem ik ook zeker gedaan, ik gebruik deze crème nu ongeveer een maand dus ik heb een goede en eerlijke mening kunnen vormen.

_MG_1966

Op de achterkant van de tube staat een hoop informatie.
“De Tuinen Echinaplus Crème ondersteunt de weerstand en het herstellend vermogen van de huid. De crème hydrateert, verzacht en beschermt de huid. Ideaal bij gevoelige of geprikkelde plekjes op huid of lip.” – De Tuinen

Deze crème klinkt echt perfect voor mij. Ik heb vaak last van een droge huid met gevoelige plekjes.

_MG_1982

De tube heeft een makkelijke klikdop en zo kan je de crème goed doseren.

_MG_1983

De crème zelf is wit en vrij licht van structuur. Het smeert makkelijk uit en trekt snel ik.

_MG_1977

Ik heb de crème gebruikt op mijn super droge benen, mijn verbrandde huid en op kleine rode vlekjes die me deden denken aan irritatie of iets van een allergie.
In alle gevallen werkte deze crème super op mijn huid, hij maakte mijn huid zacht en verzorgde direct. De kleine rode vlekjes trokken bijna meteen weg. Echt een geweldig effect.

Tuinen-1024x340

Ik ben echt super tevreden over deze crème, hij werkt echt geweldig voor mijn huid. Ook krijg ik er geen allergische of andere reacties van. De geur is wel een typische, zalvige geur. Ik vind dit zelf geen probleem, want de crème trekt zo snel in dat de geur ook snel vervliegt.
Deze crème kost €9,99 voor 75 ml en is verkrijgbaar de De Tuinen, in de winkel en online.

– Dit artikel bevat een product dat ik opgestuurd heb gekregen van een bedrijf en waar ik mijn eerlijke mening over gegeven heb.

(Visited 151 times, 1 visits today)

6 gedachten over “Echinaplus Crème | De Tuinen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge