Hot stone massage bij Beaux Arts Skincare store Eindhoven

Vastleggen in volledig scherm 21-2-2015 163739.bmp

Ik werd laatst benaderd door Treatwell.nl. Een site waar je heel snel en gemakkelijk online een behandeling kan boeken. Dit wilde ik natuurlijk graag mee maken en ik ben de samenwerking aangegaan.  Vandaag vertel ik jullie over mijn ervaringen met Treatwell.nl maar natuurlijk ook over de behandeling en het salon. Lezen jullie mee? 

Mijn ervaring met Treatwell.nl

Als eerste wil ik jullie wat vertellen over treatwell zelf. Het doel van Treatwell is eigenlijk het vergemakkelijken van het plannen van een behandeling. Dit kan echt van alles zijn maar, ik garandeer je dat je jezelf altijd even in het zonnetje kan laten zetten. Of je nu zin heb om naar de kapper te gaan, een gezichtsbehandeling te ondergaan of misschien wel (net zoals ik) een heerlijke massage. Ze hebben het allemaal en je kan binnen enkele seconden een salon uitkiezen en een behandeling boeken. Er zijn meer dan 2000 salons, verdeeld over het hele land, aangesloten bij Treatwell. Zo heb je dus heel erg veel keuze. Je kan op de site heel makkelijk een datum en tijdstip kiezen. Hierna kan je kiezen of je online of in de salon wilt betalen en dan is je behandeling geboekt. Heel erg simpel en snel.
Ik heb zelf voor een ontspanningsmassage gekozen. Ik vond dat ik mezelf wel eens mocht verwennen met een lekkere massage na alle stress door mijn studiekeuze en het zoeken naar een baantje.

20150220_143534

Mijn ervaring met Beaux Arts Skincare Store

Ik ben als eerste op zoek gegaan naar salons bij mij in de buurt en zo kwam ik al snel bij Eindhoven uit. Ik heb uiteindelijk voor Beaux Arts Skincare Store gekozen omdat het salon er erg leuk uitzag op de verschillende foto’s en ook omdat ze hier veel verschillende massages geven. Maar ook bied dit salon gezichtsbehandelingen, visagie, bodycare en nog meer behandelingen aan. Heel erg divers en dat sprak mij wel aan. Ik heb gekozen voor een hotstone massage van 45 minuten omdat, dit mij wel heel erg aansprak.
Op 20 februari om 14:30 had ik mijn afspraak staan. Het salon is erg makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en vanaf de bushalte hoefde ik nog maar 3 minuten te lopen. Het salon zat op een plek die ik makkelijk kon vinden. De omgeving vond ik erg leuk, allemaal schattige huisjes.
Het salon zelf vond ik er erg leuk en gezellig uitzien. Niet heel groot maar dat maakte het juist een gezellig salon. Ik werd meteen goed ontvangen en ik moest nog een paar minuten wachten voor mijn behandeling kon beginnen. Dit was geen enkel probleem want zo kon ik vast wat foto’s maken.

20150220_143530

Mijn ervaring met de hot stone massage

Ik had nog nooit eerder een hot stone massage gehad maar, ik heb er wel veel over gehoord. Zo kwam ik ook op het idee om deze behandeling te kiezen. De massage duurde in totaal 45 minuten. Genoeg tijd om te ontspannen maar, de tijd vloog echt zo voorbij. Om jullie een beetje een beeld te geven van wat deze massage precies inhoud zal ik dit even kort vertellen. Als eerste werden er warme stenen op mijn rug gelegd en werden deze afgedekt met een handdoek, de warmte is erg goed voor je lichaam en het zorgde er ook voor dat ik me meteen ontspannen voelde. Hierna ging ze mijn benen masseren, met en zonder warme stenen. Nadat ze dit gedaan had ging ze verder met het masseren van mijn rug. Na de massage was ik echt super ontspannen en voelde mijn lichaam weer goed aan. Ik was helemaal kalm.

20150220_143540

Ik ben erg goed geholpen in het salon en ik zou er zeker nog een keer een behandeling boeken. Het personeel was erg aardig en zorgde voor een goede ervaring. Deze behandeling zou ik dan weer boeken via Treatwell omdat dit heel erg snel en gemakkelijk gaat.
Mijn ervaring is echt heel erg positief en ik ben erg blij dat ik deze behandeling mocht ondergaan in samenwerking met Treatwell. Ik heb me de rest van de dag zeker heel ontspannen gevoeld!

Snapchat-8240032900370828324

Deze behandeling was onderdeel van een samenwerking

(Visited 136 times, 1 visits today)

15 gedachten over “Hot stone massage bij Beaux Arts Skincare store Eindhoven

  1. marlynnn

    Ik ben hier ZO aan toe haha, Eindhoven is niet ver van de plaats waar ik normaal woon dus als ik terug in Nederland ben maar eens zo snel mogelijk zoiets boeken haha X

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge