Iconic Elements | Cleansing Line & Spot Reducer

IMG_1277

Het reinigen van je huid is een van de belangrijkste dingen. Zeker na een complete dag waarop je make-up hebt gedragen. Ik ben dan ook constant op zoek naar nieuwe producten die mijn huid goed reinigen en niet uitdrogen. De afgelopen tijd heb ik de producten van Iconic Elements geprobeerd en vandaag vertel ik jullie wat ik ervan vind! 

IMG_1279

Ik heb drie producten. De linker twee producten gebruik je voor het reinigen van het gezicht en het rechte product is er voor om vlekjes te verwijderen. Deze producten zijn allemaal geschikt voor elk huidtype.

IMG_1280

Laat ik beginnen met de Cleansing producten. Links zie je de Cleansing milk (step 1) en rechts de cleansing lotion (step 2). Ik vind de verpakking er heel mooi en chique uitzien, als de producten die je koopt in een parfumerie.

IMG_1284

De flesjes daarentegen zijn vrij simpel. Een wit, makkelijke fles met een klik dop. Zo kan je makkelijk doseren.
Over de Cleansing Milk: “Onze Cleansing Milk Stap 1 reinigt de poriën en zuivert de huid in één simpele stap. Met behulp van een speciaal geselecteerd trio van zonnebloem (Helianthus Annuus), amandel (Prunus Amygdalus Dulcis) en aloë vera, reinigt deze melk de huid en vermindert het de ontsteking. De aloë vera extract kalmeren de roodheid en zorgen voor extra vocht.” – Iconic Elements.
Over de Cleansing Lotion: “Na de huidreiniging met behulp van Stap 1, dringt deze Cleansing Lotion Stap 2 diep door in de huid. De komkommer-, lavendel- en kamille-extracten verminderen de roodheid en de huidverontreinigingen.” – Iconic Elements.

IMG_1286

Hier zie je de structuur van links de cleaning milk en rechts de cleaning lotion. De milk is vrij dik en lobbig, terwijl de lotion heel erg dun en waterig is.

IMG_1287

Hier zie je de Spotreducer cream. Een crème die ervoor moet zorgen dat vlekjes op je gezicht minder worden en minder gaan opvallen.

IMG_1292

De verpakking van de spotreducer is simpel, met een fijn pompje zodat je makkelijk kan doseren.
Over de spot reducer: “Winnaar van de Grand Prix de la Beauty Award Hong Kong.
Door deze unieke combinatie vitamine B3 (niacinamide) en ectoïne (een natuurlijke huid beschermer) bestrijdt de Spot Reducer een ongelijkmatige teint, vlekjes en hydrateert de huid.”  – Iconic Elements.

IMG_1295

Hier zie je de structuur van de spot reducer. Een fijne, zachte en vrij luchtige crème die heel snel in trekt.

IMG_1296

Ik ben zeer tevreden over deze producten. Mijn gezicht wordt grondig gereinigd en daarna verzorgd door de spotreducer. Ik merk duidelijk verschil tussen deze reiniging en wanneer ik mijn huid alleen reinig met micellair water. Mijn huid wordt grondiger gereinigd en mijn wangen lijken minder rood dan daarvoor. Ook zie ik dat mijn huid wat egaler word en er stralender uitziet. Ik kan deze producten dus zeker aanraden!
De cleansing milk en cleansing lotion kosten €14,95 per stuk en de spot reducer kost €49,95. De cleansing producten vind ik een prima prijs hebben. De spot reducer vind ik wel erg duur, maar je kan hier dan ook heel erg lang mee doen!

Deze review bevat producten die ik ontvangen heb.

(Visited 102 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge