Lush Santa’s Lipscrub | Review

IMG_0571

Toen ik afgelopen zaterdag op het I Love Beauty event was van Misslipgloss.nl, was er een stand die echt heerlijk rook. Deze stand was natuurlijk van Lush en ik werd er zo tot aangetrokken dat ik wel moest gaan kijken. Alle producten roken heerlijk en zagen er zo leuk uit. Ik was al een tijdje benieuwd naar de lipscrubs en toen ik zag dat er nog maar één potje was van de Santa’s lipscrub twijfelde ik niet en rekende ik de scrub af. Vandaag vertel ik wat ik ervan vind. Lees je mee?

IMG_0572

De lipscrub komt in een schattig, klein potje waar 20 gram in zit. Deze lipscrub komt elk jaar uit rond de kersttijd. Een leuke rode verpakking en de pakkende naam Santa’s!

IMG_0575

Op de zijkant van het potje staat een gebruiksaanwijzing “Scrub je lippen zacht en en breng je favoriete Lush lippenbalsem of tint aan.”
Eerst je lippen scrubben, scrub verwijderen en lippenbalsem aanbrengen.

IMG_0582

Ingrediënten. De ingrediënten in deze lipscrub zijn eetbaar, zo’n leuk detail!

IMG_0585

Het leuke aan Lush producten vind ik dat je kan zien wie het gemaakt heeft, wanneer en tot wanneer je het product kan gebruiken. Dankjewel Christie!

IMG_0588
IMG_0590

Zo ziet de lipscrub eruit, zo leuk die hartjes. De scrub ruikt heerlijk naar kersencola, yum!

2015-12-15

En zo werkt het (van links naar rechts, boven dan onder): Mijn lippen met velletjes, scrubben, aflikken, zachte, gescrubde lippen en als laatste lippenbalsem aanbrengen.

IMG_0571

Santa’s lipscrub is geweldig, ik kan deze aan iedereen aanrader, zo dol ben ik erop! De scrub is niet goedkoop, voor dit potje betaal je €9,65, maar dit vind ik het zeker waard. Je gebruik een hele kleine hoeveelheid per keer en je kan er erg lang mee doen.

(Visited 56 times, 1 visits today)

4 gedachten over “Lush Santa’s Lipscrub | Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge