Tips voor een stressloos leven!

IMG_0019

De titel klinkt misschien wat misleidend, want een geheel stressloos leven komt niet vanzelf. Toch heb ik vandaag wat tips om je leven net wat minder stressvol te maken!

Als eerste: Zorg voor genoeg slaap. Ik weet 100% zeker dat je deze tip al zo vaak hebt gehoord, maar het is gewoon iets wat echt helpt. Ik hou van slapen, maar als je niet graag naar bed gaat of niet lekker slaapt, dan heb ik nog twee leuke tips.

IMG_0022

Zorg voor leuk gezelschap. Of dat nou een hoop leuke knuffels zijn, een leuke jongen of meid. Dat mag je zelf weten. Maar het maakt het veel gezelliger!

IMG_0024

En als tweede slaap-tip: Zorg voor een goed kussen. Een goed en fijn kussen kan je echt helpen met een goede nachtrust. Ik werd een tijdje geleden elke ochtend wakker met barstende koppijn, maar sinds ik dit kussen heb is de hoofdpijn verdwenen. Dit is een energy+ NASA traagschuim-kussen. Voor ik dit kussen probeerde, moest ik niks hebben van traagschuim. Om eerlijk te zijn leek het me helemaal niks. Maar dit is helemaal verandert nadat ik dit kussen probeerde. Ik slaap echt heerlijk! Een kussen kopen is natuurlijk niet goedkoop, maar mocht je geïnteresseerd zijn dan kan je hem hier bekijken en bestellen.
Een groot voordeel van dit kussen is dat het helpt tegen huisstofmijt allergie (wat ik heb). Dit komt omdat het kussen is behandelt Purotex hierdoor wordt ruim 89% van de allergie veroorzakende elementen uit uw matras en kussen verwijdert.
Nog even een klein stukje over het kussen: “Het Energy+ kussen is bij ontvangst maximaal gevuld met losse traagschuim vlokken. Naar gelang van uw persoonlijke omstandigheden kunt u vlokken verwijderen. Door zelf te doseren is de schouderlijn in een perfecte stand te brengen ten opzichte van het matras. Ook de hoofdpositie kan naar eigen comfort worden aangepast.

IMG_0027

Een tweede tip: Zorg voor een fijn relax momentje af en toe. Ga in bad met een lekkere bruisbal of smeer een maskertje op. Zet een leuke serie aan en geniet. Soms heb je gewoon even wat tijd voor jezelf nodig!

IMG_0028

En als laatste: Vergeet jezelf af en toe niet te verwennen met een lekkere snack! Af en toe heb je dit gewoon verdient!

Dit waren al mijn tips voor een iets minder stressvol leven. Als jij nog leuke tips hebt, laat het dan weten in de reacties!

(Visited 79 times, 1 visits today)

5 gedachten over “Tips voor een stressloos leven!

  1. Jessica

    Leuke tips!
    Nog een tipje erbij: yoga !
    Je hoeft hier niet voor op les, je kan het makkelijk zelf oefenen met filmpjes op youtube of boekjes!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge