Vitamin E Eyes Cube | Elderflower Unperfumed Eye Gel | The Body Shop

IMG_0842

Oogcrèmes.. Ik geloofde er nooit zo in. Wat is hier nou het nut van en waarom zou iemand het gebruiken. Ik besloot een tijdje geleden twee oogcrèmes te bestellen, bij The Body Shop, en deze te gaan testen. Is het echt zo fijn als iedereen zegt of kan je het beter laten liggen? Dat vertel ik je vandaag. Lees je mee? 

IMG_0843

Dit zijn de twee oogcrèmes die ik bestelde. Elderflower unperfumed eye gel en Vitamin E eyes cube. Twee verschillende crèmes, ook in een andere vorm.

IMG_0851

Links zie je een gel en rechts een stick. Ik wilde namelijk ook meteen testen wat fijner werkt. Als ik alleen naar deze foto kijk, zou ik zelf eerder de stick kiezen. Dit ziet er wat hygiënischer uit en de verpakking heeft een leuk, roze kleurtje.

IMG_0851 - kopie (2)
IMG_0846

Laat ik beginnen met de eyes cube. “Verfrissende stick voor de ogen die vermoeidheidstekenen vervaagt.”

IMG_0845

Hier zie je de ingrediënten.

IMG_0851 - kopie
IMG_0847

En hier de eye gel. “Verkoelt, verfrist en werkt licht verzorgd. Naar behoefte zachtjes inkloppen rond de ogen. Direct contact met de ogen vermijden.”

IMG_0849

En hier zie je de ingrediënten.

IMG_0851

En wat vind ik er nu van? De gel vind ik een heel aparte structuur, maar de gel werkt wel lekker verkoelend en ik heb echt het idee dat het helpt bij ‘puffy eyes.’ Maar de stick werkt zo veel makkelijker en sneller, het koelt het gebied onder de ogen binnen een paar seconden.
Als ik moet kiezen, kies ik de stick. Het werkt zo veel sneller en gemakkelijker en ‘s ochtends heb ik geen zin om tijd te nemen voor mijn oogcrème. De stick kost €12 en de gel kost €11. Maar er zijn zo vaak acties bij The Body Shop dat je hem makkelijk met korting kan scoren!

Q: Wat is jouw favoriete oogcrème?

(Visited 173 times, 1 visits today)

Een gedachte over “Vitamin E Eyes Cube | Elderflower Unperfumed Eye Gel | The Body Shop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge