Ziaja | Intimate Wash Gel

_MG_1927

Vandaag geen artikel over make-up, beauty, food of fashion. Vandaag heb ik een artikel speciaal voor de dames, een artikel met een onderwerp waar te weinig over gesproken wordt. De hygiëne van de intieme zone. Een onderwerp waar, volgens mij, een taboe op ligt. Terwijl ik dat niet nodig vind. En daarom vertel ik jullie vandaag wat over deze twee wash gels. Lees je mee?

_MG_1934

“Wat heb je daar? Afwasmiddel?” Dat was de eerste reactie van mijn moeder toen ik het pakketje, dat ik won bij de lieve Madeleine, open maakte. De groene en blauwe kleur verraste mij ook, maar ik vind ze er erg leuk uitzien. De twee intimate wash gels die ik heb ontvangen zijn intieme wasgel Paardebloem (groen) en intieme washgel Lelie (blauw). De groene bevat 500 ml en de blauwe 200 ml. Ik vind 500 ml echt mega veel, dus daar kan ik echt mega lang mee doen.

_MG_1936

Beide wasgels zijn voor de dagelijkse verzorging van de intieme zone. Ik gebruik dit niet dagelijks, maar ik vind het wel fijn om te gebruiken op de dagen dat ik me extra fris wil voelen en zeker tijdens het maandelijkse feestje. De wasgel beschermt het slijmvlies en verbetert de natuurlijke bacteriële flora. Helpt om infecties te verminderen/voorkomen. Heeft verzachtende eigenschappen. Biedt langdurige gevoel van frisheid.
Of de wasgel het slijmvlies beschermt kan ik niet met zekerheid zeggen, omdat ik daar weinig verstand van hem. Maar ik kan jullie wel vertellen dat ik mij, wanneer ik deze wasgel gebruikt heb, fris en zekerder voel over mijn intieme zone. Dit klinkt misschien wat raar, maar ik denk dat iedere vrouw zich af en toe wel onzeker voelt over haar intieme zone. Je kan deze wasgel elke dag gebruiken, dus dat is zeker iets voor dames die zich altijd fris willen voelen.
De hoofdingrediënten van beide washgels: melkzuur & provitamine B5 (D-panthenol). (En bij de paardenbloem variant is een hoofdingrediënt ook het paardenbloem extract.)

2015-05-23

Informatie op de achterkant van de paardenbloem variant.

2015-05-231

Informatie op de achterkant van de Lelie variant.

_MG_1959

Beide wasgels hebben een makkelijke klikdop. Een die ook erg makkelijk open te krijgen is onder de douche. Daar heb ik namelijk nog wel eens moeite mee, maar deze niet.

_MG_1945

Ik ben erg tevreden over deze wasgels en ik ben erg blij dat ik deze heb gewonnen bij Madeleine. Ik vind deze wasgels veel fijner dan die van Lactacyd of Chilly, omdat ik het gevoel heb dat deze een stuk milder en wat zachter zijn voor mijn huid. Ik heb geen favoriete variant, het verschilt alleen in geur, maar beide geuren zijn bloemig en zacht.
De 500 ml variant kost €3,99. De 200 ml variant kan ik niet vinden op de website. In vergelijking met andere bekende merken is deze echt goedkoper en ik vind deze zelfs fijner. Ik kan hem echt iedere vrouw aanraden.

(Visited 150 times, 1 visits today)

6 gedachten over “Ziaja | Intimate Wash Gel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge