New shoes! ♥

IMG_6954
“Marjoleine, wil jij nog even kijken voor schoenen?” Als ik deze vraag krijg van mijn moeder, dan weet ik dat het goed zit!
Mijn moeder wilde zelf namelijk schoenen bestellen, maar omdat het tweede paar 50% korting was, mocht ik ook een paar uitzoeken van haar. En dat heb ik gedaan ook!

IMG_6946
Laat ik een ding alvast duidelijk maken, ik ben dol op schoenen. Als iemand mij nieuwe schoenen aanbied, dan zal je mij nooit ‘nee’ horen zeggen. En nouja, ik had ook nog nieuwe schoenen nodig voor de winter…

IMG_6955
Dus het zijn deze mooie enkellaarsjes geworden van het merk Piure. Ze zijn gemaakt van leer (suede), met aan de binnenkant leer en nepbont. Hij heeft een klein hakje, maar deze is nog niet eens 3 cm hoog. Ze hebben een cognac-kleur. Maar ik zou het eerder omschrijven als een lichte, bruine kleur. Ook hebben deze laarsjes lange veters, maar dat vind ik er juist zo leuk aan. Een simpele veter kan zo veel doen voor het uiterlijk van de hele laars. De veters zorgen juist voor een wat speelser effect.
Deze laarsjes kosten trouwens €99,99.

IMG_6971
De laarsjes zitten echt super lekker en ze zijn heel zacht. Doordat de binnenkant gevoerd is met nepbont voelen de laarsjes bijna aan als sloffen, maar ze zien er veel mooier uit!

IMG_6967
Met deze laarsjes blijven mijn (altijd koude) voetjes toch nog lekker warm deze winter, want om nou Uggs te gaan kopen.. Dat is niet echt iets voor mij.

(Visited 72 times, 1 visits today)

7 gedachten over “New shoes! ♥

  1. Pingback: Outfit post , houthakker? | Marjoleinee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge