New Shoes ! | Vans Floral Dots

_MG_8899

Sale, sale en nog meer sale. Het is altijd verleidelijk om iets te kopen in de sale. En dan zijn het ook nog schoenen. En vrouwen en schoenen. Die combinatie hoort gewoon bij elkaar. Dus ik zag schoenen, ik wilde de schoenen en ik kocht de schoenen!

_MG_8900

Ik heb al eerder een paar Vans gehad, maar deze zijn nu echt aan het einde van hun leven. Dus het was tijd voor een nieuw paar! Ik ging voor het Authentic type. In de kleur Floral Dots, Black. Deze waren in de sale bij Pro-shoes.nl. Ik had ze al eerder zien staan, maar toen vond ik ze te duur voor mijn studentenportemonnee. De originele prijs was €69,99 en nu heb ik er €26,94 voor betaald inclusief verzendkosten. Echt een mega korting!

_MG_8905

En dit zijn mijn schoenen. Ik vind ze echt super cute! Ik ben dol op zwart, stipjes en bloemen. En deze Vans hebben het allemaal. Ik vind ze echt geweldig! Ze staan super onder een jeans maar ook onder een little black dress zijn ze erg leuk. Onder een jurkje zorgen ze voor een wat mindere girly uitstraling. Ik ben dol op de look van gympen onder een jurkje. En het liefste een skater-dress of een skater-skirt.

IMG_8911

De bloemetjes vind ik echt zo lief. Ik ben verliefd!
De Vans zijn het Authentic model, dit is het meest simpele model dat Vans heeft. Maar het is tegelijkertijd ook het model dat ik zelf het leukste vind. De zool lijkt wat dikker maar, dit is niet het geval. Het lijkt alleen zo omdat de zool zwart is.

IMG_8923

Deze Vans zijn niet meer te koop bij Pro-shoes.nl maar ik heb nog wel wat andere sites bekenen, of je ze misschien ergens anders kon kopen. En ja dat kan en wel hier: op Zalando.nl. Dan betaal je wel de originele prijs van€69,95. Maar ach, daar krijg je wel deze cuties voor terug! Oh en ze zitten ook nog heerlijk. Je moet ze wel even inlopen, want het achterste randje is vrij stug op het begin. Maar met wat hogere sokken kun je ze prima dragen en anders smeer je gewoon een beetje vaseline op het randje, zodat de rand je huid niet gaat irriteren.

 

Wat vinden jullie van mijn nieuwe schoenen ? 🙂

(Visited 51 times, 1 visits today)

8 gedachten over “New Shoes ! | Vans Floral Dots

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge