Nieuwe Portemonnee

_MG_5019

Ik ben echt dol op portemonnees. Ik vind het hele leuke accessoires, perfect om een outfit af te maken. En daarom heb ik een nieuwe en hele handige portemonnee uitgekozen. Een mintgroene, telefoonportemonnee. Lees je mee?

_MG_5045

Bij Modesa.nl zag ik deze super leuke portemonnee. Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe portemonnee, die ik ook kon gebruiken als klein tasje. En deze is daar perfect voor. Hij heeft een klein hengels, maar de binnenkant, dat maakt hem echt perfect!

_MG_5022

Er is genoeg plek om al mijn pasjes in te bewaren. Zo hoef ik nooit meer te zoeken mijn pasjes. Hier kan ik ze veel beter organiseren, klantenpasjes, bankpasjes, zorgverzekering, rijbewijs. Allemaal op een andere plek.

_MG_5040

Ook is er nog plek om brief en muntgeld op te bergen. Dit vakje heeft een rits waardoor je niet bang hoeft te zijn dat het geld uit je portemonnee valt. Ik heb dit vakje nu al een aantal keren gebruikt en dit werkt echt perfect.
Ook kan je hier je sleutels, bonnetjes e.d. in opbergen.

_MG_5032

En het handigste: plek voor mijn telefoon. Zo hoef ik geen apart tasje mee te nemen om mijn telefoon op te bergen.

_MG_5044

Ook is er nog een kleine opening gemaakt zodat je, je telefoon makkelijk kunt opladen. Handig voor wanneer je, je portemonnee met telefoon in je tas hebt zitten en hem graag wilt opladen met een powerbank. Zo kan je dat allemaal makkelijk in je tas laten zitten.

IMG_5018

Ik ben echt dol op deze portemonnee. De kleur is echt mega schattig, mintgroen met een lichtroze binnenkant en de gouden details, lief! Ik ben helemaal dol op deze portemonnee. Ik heb hem besteld op Modesa.nl en hij is hier te vinden. Deze portemonnee kost €14,96.
Modesa.nl is echt een super leuke webshop waar ze echt van alles verkopen, kleding, gadgets, must haves. Echt een hele hoop leuke spulletjes, voor ieder wat wils. En ook zeker een aanrader voor cadeautjes, voor vriendinnen, je vriend en zelfs je ouders.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe portemonnee? ♥

Deze portemonnee heb ik mogen ontvangen van een bedrijf. Maar dit beïnvloed op geen enkele manier mijn mening.

(Visited 328 times, 1 visits today)

7 gedachten over “Nieuwe Portemonnee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge