Pokemon schoenen! | DIY

IMG_0283

Hoi lieve lezers! Vandaag wil ik jullie een van DIY projecten laten zien. Het is iets waar ik best een tijdje mee bezig ben geweest en waarvan ik niet zeker wist of ik hem wilde posten. Tot ik laatst veel complimenten kreeg over mijn schoenen! Vandaag deel ik mijn eigen gemaakte Pokemon schoenen. 

IMG_0285

Ik zag op internet vaak hele leuke Pokemon schoenen staan, maar die waren of heel duur of zelf gemaakt. Ik besloot om ook mijn eigen Pokemon schoenen te maken!

P1000945

Als eerste kocht ik een paar witte sneakers. Hele simpele van de H&M, deze kostte €9,99.

IMG_0296

En natuurlijk had ik iets nodig om mee te tekenen. Daarvoor kocht (en kreeg) ik Sharpies. Textielstiften in leuke kleurtjes.
En nu kan je aan de gang!

P1000941

Als eerste haalde ik plaatjes van internet en trok deze over. Ook heb ik ze allemaal uitgeknipt zodat ik de plaatjes op de schoenen kan leggen voor de ‘indeling.’

P1000952

Toen begon ik met het nateken van de plaatjes op de schoenen. Dit deed ik met potlood en ik heb ze daarna overgetrokken met een zwarte sharpie.
(Sorry voor de slechte kwaliteit van deze foto.)

IMG_0293

Daarna heb ik alles ingekleurd en besloot ik de randjes rood te maken. En dit is het resultaat!
Ik ben er super blij mee en eigenlijk is het heel makkelijk om te maken. De totale kosten die ik gemaakt heb voor deze schoenen is ongeveer €50, maar dat is omdat ik zo veel sharpies heb gekocht. Als je een grote set koopt is dit goedkoper. En natuurlijk kan je de sharpies nog veel vaker gebruiken voor het pimpen van andere kledingstukken en accessoires.

(Visited 117 times, 1 visits today)

6 gedachten over “Pokemon schoenen! | DIY

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge