Against The Current!

464914_571727306181399_1803058432_o
(Bron)

Het is geen verrassing meer dat ik een grote fan ben van Against The Current. En vandaag wil ik jullie dan ook mijn favoriete nummers laten horen. Dus heb je zin om nieuwe muziek te ontdekken of misschien wel te luisteren naar een groep die je al erg leuk vindt? Kijk en luister dan mee! 

“Counting Stars” – OneRepublic (Alex Goot, Kurt Schneider, and Chrissy Costanza Cover)
Het originele nummer van One Republic vond ik al leuk, maar deze cover vind ik nog veel leuker!

“Heart Attack” – Demi Lovato (Sam Tsui & Against The Current)
Bij dit nummer geldt eigenlijk hetzelfde als bij Counting Starts. Het origineel vond ik leuk, maar het miste iets. En bij deze cover mist er helemaal niks!

“Gravity” – Against The Current (Official Music Video)
Het eerste originele nummer van ATC in deze lijst. Een mix van rock en pop, precies waar ik van hou. En kijk even naar de make-up van Chrissy in deze video.. I love it!

“Uptown Funk” – Mark Ronson ft. Bruno Mars (Against The Current Cover feat Set It Off)
Dit nummer vind ik gewoon heerlijk. Het origineel is super en zo ook deze versie. Ik wil niet zeggen dat de ene versie beter is dan de andere, want dat is niet zo. Ik vind ze beide geweldig en daarom kon deze cover echt niet ontbreken in deze lijst.

“Dreaming Alone” – Against The Current feat. Taka from ONE OK ROCK (Official Music Video)
DIt is weer een origineel nummer van ATC. Een langzamer nummer dan dat ik gewend was, maar nog steeds heel mooi. Ik moest wel wennen aan de stem van Taka, maar nu vind ik het nummer geweldig en draai ik hem bijna dagelijks.

“Brighter” (Official Lyric Video)
En als laatste nog een origineel nummer. De tekst is prachtig, de muziek is het perfecte tempo en de stem van Chrissy.. Ja, dit is echt het perfecte nummer en ik snap dan ook niet waarom ATC niet zo heel populair is in Nederland. Zonde gewoon.

Dit waren een aantal van mijn favoriete nummers van Against The Current. Ik had er eigenlijk veel meer nummer in willen zetten, maar dat zou teveel worden.
Ben je nou benieuwd naar meer nummer van ATC? Ik heb een afspeellijst gemaakt op YouTube met alle nummers erin, dus als je deze wilt bekijken kan je hier klikken.

Liefs,
Marjoleine ♥

(Visited 49 times, 1 visits today)

Een gedachte over “Against The Current!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge