Favoriete Bloggers Van Dit Moment!

Desktop2-005

Soms heb ik echt totaal geen tijd om blogs te lezen, maar heb ik er toch zin in. Dan kijk ik altijd snel bij een aantal van mijn favorieten. En deze favorieten wil ik vandaag met jullie delen. Misschien leer je nieuwe bloggers kennen of heb je dezelfde favoriet! Lees je mee?

Desktop2

1. Beautycloud.nl 
Anneloes maakt altijd prachtige foto’s en alleen al daarom vind ik het leuk om op haar site te kijken. Haar lipswatches en ooglooks zijn geweldig en de producten die ze gebruikt… om bij weg te dromen. Zeker een kijkje waard!

Desktop2-001

2. Ohmyfoodness.nl
Er is maar één ding waar ik nog meer van hou dan van make-up en dat is … eten! En daarom kijk ik ook erg graag op de blog van Sabine. Haar gerechten en zoetigheden zien er echt heerlijk en ik heb er dan ook vaak iets van gemaakt. Love it!

Desktop2-002

3. VeraCamilla.nl
Een blogger waar ik nooit genoeg van kan krijgen is Vera. Ik ben dol op haar vrolijke uitstraling, haar prachtige foto’s en haar eigen schrijfstijl. Vera is dan ook mijn favoriete blogger!

Desktop2-003

4. EliseJoanne.nl
Een leuke, spontane vrouw die haar eerlijke mening durft te geven. Dat vind ik de perfecte manier om Elise te omschrijven. Haar video’s zijn altijd super gezellig en vrolijk en op haar blog plaatst ze leuke artikelen met mooie foto’s. Een gevarieerde blog, die zeker een kijkje waard is!

Desktop2-004

5. Ikvrouwvanjou.nl
En als laatste deze twee vrolijke dames. Joyce en Scarlet. Hun vrolijke scetches, leuke vlogs en serieuze artikelen zorgen voor een perfect mix en een fijne blog om te lezen en te bekijken. Deze twee vrouwen zijn echt het leukste koppel dat ik ooit heb gezien.

Dit waren 5 van mijn favoriete blogs. Ik heb er echt nog veel meer en het verschilt ook van dag tot dag. De ene dag kijk ik liever naar make-up en de andere dag naar eten. Maar dit zijn 5 van mijn grootste favorieten.
Wat zijn jouw favoriete blogs?

(Visited 148 times, 1 visits today)

4 gedachten over “Favoriete Bloggers Van Dit Moment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge