Favoriete producten van 2015!

IMG_0499

Het afgelopen jaar heb ik een hele hoop producten geprobeerd en getest. Een aantal producten vielen tegen, een hoop producten waren goed maar een aantal producten waren geweldig en heb ik dan ook veel gebruikt. En de producten uit de laatste categorie ga ik vandaag aan jullie laten zien. Mijn favorieten! Kijk en lees je mee?

IMG_0508 IMG_0514

Als eerste mijn favoriete oogschaduw paletten. Ik heb er drie uitgekozen, maar ik heb er zo veel meer gebruikt. Toch zijn dit de paletten die ik het meest gebruik heb. Linksboven zie je een palette van I ♥ make-up, parental advisory. Een heel divers palette met verschillende tinten, van neutraal tot opvallend, het pigment is geweldig en als laatste is het palette ook nog heel budget!
Onderaan zie je een andere budget topper, een palette van make-up revolution, iconic elements (de review komt nog). Een palette vol met matte, neutrale tinten.
En rechtsboven zie je het welbekende Naked 2 palette van Urban Decay. Een prachtig palette met een geweldige pigmentatie. Echt mijn favoriete palette ooit.

IMG_0515

Over naar foundation en concealer. De foundation die ik echt geweldig vind, is van Superlooks. Deze kleur is perfect voor mij en de formule is fijn en niet te dik. De concealers die ik erg fijn vind zijn die van Collection (helaas bijna op) en de Pro conceal van La Girl.

IMG_0519

Over naar lipproducten! Dit zijn er veel, want ik kon echt niet kiezen. Twee lipsticks van essence, 05 cool nude en 07 naturel beauty. Een lipgloss van essence, taste the sweets. Max Factor’s Lipfinity in de kleur Angelic. Een lippotlood van Lord&Berry in de kleur Intimacy. En als laatste een Mac lipstick in de kleur Faux. Allemaal prachtige producten, waar ik zo blij mee ben.

IMG_0523

Twee mascara’s die ik super fijn vind zijn deze twee. De Etos mega volume mascara en de Max Factor clump defy mascara. Beide met een ander borsteltje en een ander resultaat, maar allebei groot favoriet.

IMG_0526IMG_0528

Iets wat ik dit jaar ontdekt heb is contouren. Dit zijn producten die ik graag gebruikt heb. Het make-up revolution ultra contour palette en de etos highlighting powder (review komt nog).  Beide erg mooie en fijne producten.

IMG_0533

Daarnaast heb ik nog wat producten die niet in een categorie passen. Linksboven zie je de miracle complexion sponge van Real Techniques. Rechtsboven het NYX wenkbrauwkitje en linksonder de NYX setting spray. Onder in het midden zie je Santa’s lipscrub van Lush en rechtsonder de all about matt, compact powder van Essence.

IMG_0501

Dit waren mijn favorieten van het jaar. Wat is jouw favoriet van het jaar?

Liefs,
Marjoleine ♥

(Visited 109 times, 1 visits today)

3 gedachten over “Favoriete producten van 2015!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge