Favoriete Recepten 24 Kitchen Style #1 | Sweets

Blog24

Weer een nieuwe rubriek op Marjoleinee.nl. Ik ga het namelijk hebben over mijn favoriete recepten! Ik ben dol op het maken van gerechten, maar ook op het maken van koekjes, cake, taart en andere traktaties. Vandaag wil ik een aantal van mijn favoriete recepten met jullie delen. Misschien dat jullie na afloop wel meteen naar de winkel willen rennen om ingrediënten te halen!

116029.660x372

1. Roadrunners
Dit recept heb ik al een aantal keren gemaakt. Het is de perfecte mix van zoet, zacht en knapperig. Chocolade, koekjes en marsmallows. Ik vind dit recept zo enorm lekker en zo ook mijn vriend. Als ik dit recept maak, breng ik standaard een aantal repen naar hem toe. Echt een recept voor alle chocolade liefhebbers.

115732.660x372

2. Zandkoekjes
Zandkoekjes zijn en blijven ook een van mijn favoriete koekjes. Ze zijn lekker om zo te eten, maar ook leuk om te versieren met glazuur en chocolade. Het leuke aan zandkoekjes is dat je ze in alle vormen en maten kan maken. Mijn favoriete vorm? Hartjes en letters!

114927.660x372

3. Tarte Tatin
Een van mijn favoriete toetjes. Tenminste, bij ons thuis wordt het gegeten als een toetje of bij de koffie ‘s avonds. Ik vind het zo’n lekkere taart. Toch net wat anders dan een gewone appeltaart of appelflap. Ook is deze taart super makkelijk te maken. En doordat de suiker een beetje gaat karamelliseren in de oven smaken de appels zo lekker!

130640.660x372

4. Brownies
Yummie brownies. Een van mijn favoriete guilty pleasures! Ik ben dol op de volle smaak van chocolade in combinatie met verschillende soorten noten. Echt de perfecte traktatie voor een vrouw, maar ook voor mannen natuurlijk!

115243.660x372

5. Pecan-koffiebroodjes
Ik ben dol op koffiebroodjes en op pecannoten. Deze combinatie lijkt me echt iets voor mij. Helaas heb ik het recept nog niet gemaakt, maar ik ben wel van plan om dit te gaan doen. En dat ga ik dan ook snel doen.

114804.660x372

6. Banoffee
Nog een taart die ik niet eerder gemaakt heb, maar die me zo enorm lekker lijkt! Ik ben dol op karamel, banaan, schuim.. En deze taart heeft het allemaal. Deze wil ik echt gaan maken, kijk ook eens hoe lekker het eruit ziet!

Hebben jullie al honger gekregen van mijn recepten? Als je zin hebt om een recept te gaan maken, kan je op de afbeelding klikken en ga je direct naar de 24 Kitchen pagina. Hier vind je het recept en een video. Dus heb je geen zin in een filmpje, dan lees je de tekst en zo werkt het ook andersom.
Ik kan je alle recepten aanrader en zou het leuk vinden als je het met me deelt als je een recept gemaakt hebt. Dit kan altijd via Instagram, Twitter en Facebook. Of gewoon in de reacties!

(Visited 89 times, 1 visits today)

4 gedachten over “Favoriete Recepten 24 Kitchen Style #1 | Sweets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge