Favoriete Songs Of The Moment | #2

Voedingsleer1

Het wordt kouder buiten, de feestdagen komen eraan en er zijn weer een hele hoop nieuwe nummers bij gekomen. Vandaag laat ik je zien en horen, naar welke muziek ik de laatste tijd luister. Kijk je mee?

Justin Bieber – Sorry
Ik moet iets opbiechten.. Ik ben nooit fan geweest van Justin Bieber, maar nu. Zijn nummers van de laatste tijd zijn zo catchy, ik vind het zo leuk. Dit nummer, maar ook what do you mean en where are you now.

Ronnie Flex & Mr. Polska – Niemand (prod. Boaz)
En dan wil ik meteen nog iets opbiechten. Ik vind de muziek van Ronnie Flex (maar ook Lil Kleine en mr. Polska) de laatste tijd zo leuk. Nederlandse muziek was eerst helemaal niks voor mij, maar dit vind ik wel leuk. Je moet er van houden, maar voor mij is het een duimpje omhoog.
(Teske heeft trouwens ook een cover gemaakt van dit nummer (klik hier). Misschien vind je het nummer op haar manier wel leuker.)

Shawn Mendes – Stitches
Dit nummer is zo catchy en elke keer als ik hem hoor, zing ik harder mee. Goede reden om hem in mijn lijst te zetten toch?

5 Seconds of Summer – Hey Everybody!
Ik heb echt geen idee of iemand het weet, maar stiekem ben ik fan van 5SOS. Ik vind hun nummers zo enorm leuk en ze zijn geweldig om mee te zingen. Dit is weer een catchy nummer dat ook leuk is tijdens het stappen of zelfs sporten.

Kensington – Done with it
Kensington is een van de bands die hit na hit scoren. Dit nummer is wederom geweldig!

All I Want For Christmas Is You – Mariah Carey (Against The Current cover)
En ik zou mezelf niet zijn als ik niet al naar kerstnummers zou luisteren. (Ja I know, het is nog geen December.) Dit is een cover van all I want for christmas gezongen door ATC. Zoals jullie wel weten is ATC mijn favoriete band, dus het is geen wonder. Een pop-rock cover van all I want for christmas, altijd goed!

Dit waren de nummers die ik de laatste tijd erg vaak luister. Ik vind de kou, regen en wind buiten maar niks. Maar de nummers van de laatste tijd wel!
Q: Wat is jouw favoriete nummer van de afgelopen tijd?

(Visited 45 times, 1 visits today)

Een gedachte over “Favoriete Songs Of The Moment | #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge