Favorite Channels | YouTube

Pictures4

 
Uren lang YouTube video’s. Wie doet het niet? Ik in ieder geval wel.. Muziek, make-up en vlogs. Ik kijk echt alles, en vandaag deel ik mijn favoriete kanalen. Lees, kijk en luister je mee? ♥

Music

Against The Current
Dit is sowieso mijn favoriete YouTube kanaal als het gaat om muziek. Ik ben echt dol op de muziek van ATC en ik ben ook elke keer weer benieuwd naar de nieuwste nummers en covers! En vergeet de make-up van Chrissy niet.. Die vind ik echt geweldig.

Kurt Hugo Schneider
Kurt maakt allemaal video’s in samenwerking met andere youtubers en hierbij maakt hij zelf de muziek. Elke video is weer anders maar hij werkt voornamelijk samen met Sam Tsui en Max Schneider. Ook heeft hij samen gewerkt met ATC. En hier werkt hij zelfs samen met Jason Derulo.

Vlogs

The Saccone Joly’s
Twee volwassenen, twee kleine kindjes en 6/7 honden die vlakbij Londen wonen. Dit is precies de beschrijving van de Saccone Joly’s. Ik vind de vlogs echt geweldig en kijk ze dan ook bijna dagelijks. Emilia en Eduardo zijn zo schattig!

VeraCamilla
Ik ben echt dol op de video’s en de vlogs van Vera. Ik vind Vera echt een van de leukste en echtste bloggers uit Nederland!
Haar beauty gerelateerde filmpjes vind ik ook erg leuk, dus stiekem hoort ze ook bij die categorie.

Make-up and other beauty

Zoella
Zoe is echt een hele leuke meid om te volgen en ik word dan ook elke keer weer blij van haar video’s. Shoplogs, haar tutorials en nog veel meer. Ze komt ook voor in de vlogs van The Saccone Joly’s.

NikkieTutorials
En als laatste, the one and only Nikkie! Nikkie maakt echt geweldige make-up tutorials in het Engels. En wauw, dat accent is echt geweldig. En het leukste? Nikkie woont gewoon in Nederland. Ik vind haar tutorials er altijd zo mooi uitzien.

Dit waren mijn favoriete YouTube kanalen. Wat is jouw favoriete kanaal? En mocht je nu zelf een YouTube kanaal hebben, laat de link dan even achter bij de reacties. Ik vind het altijd leuk om nieuwe kanalen te bekijken!

(Visited 65 times, 1 visits today)

3 gedachten over “Favorite Channels | YouTube

 1. All About Bertina

  OMG! Jij bent ook groot fan van Against The Current, ik namelijk ook!
  Ik vind hun covers en nummers zo goed, Paralyzed en Another You (Another Way) zijn mijn favoriete nummers. Welke is dat van jou?
  Ik vind de make-up van Chrissy echt geweldig.
  Zou zo graag eens naar een optreden van hun willen.
  All About Bertina onlangs geplaatst…Sieraden setje ZeemanMy Profile

  Reageren
  1. Marjoleinee Bericht auteur

   Jaa ik ben helemaal fan van Against The Current, mijn favoriete nummers zijn… Brighter en Gravity 🙂 En ik ben ook echt helemaal fan van Chrissy’s make-up, staat haar geweldig!
   Ik ben afgelopen vrijdag naar het concert in Nederland geweest en dat was echt super 🙂 Hoop dat je er de volgende keer wel bij kan zijn!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge