Favorite Songs Of The Moment #1

Desktop2

Met dit zomerse weer van de afgelopen dagen luister ik lekker veel zomerse muziek. En vandaag deel ik mijn favorieten van de afgelopen tijd! Lees (of eerder luister) je mee?

 Locked Away – R. City, Adam Levine
Ik ben helemaal dol op de stem van Adam Levine en dat dan gecombineerd met een zomers deuntje en de zomerse stem van R. City… Ja, geweldige combinatie voor een nummer. De tekst is eigenlijk meer iets voor een wat rustiger nummer, maar ik vind het super dat het zo gemaakt is!

 El Perdón – Nicky Jam, enrique Iglesias
Dit is misschien wel DE zomerhit van het jaar. Heerlijk zomers en Spaans! Ik heb geen idee wat ze zingen, maar dat dit nummer lekker klinkt is zeker.

Fun – Pitbull, Chris Brown
Popmuziek met een zomerse twist. Geen standaard beat, maar een heerlijke, losse, zomerse melodie. De perfecte muziek om op te dansen, tijdens een zomers feest. Inclusief een cocktail natuurlijk!
(Ik ben geen grote fan van de clip, maar wel van de muziek!)

Flashlight – Jessie J
Een wat rustiger nummer tussen mijn lijst vol zomerse en up-tempo muziek. Weer een prachtig nummer van Jessie J. De tekst is mooi en de clip zit vol met onze favoriete Pitch Perfect meiden! “Stuck in the dark, but you’re my flashlight. You’re getting me, getting me, through the night.” 

King For A Day – Teske, David Choi
Wie dit nummer nu nog niet kent… Dan denk ik dat je onder een steen hebt gelegen, want heel blogland is er vol van en de cornetto-reclame komt dagelijks op tv en de radio! Ik ben helemaal dol op dit super vrolijke nummer van Teske en David Choi!

Where Are Ü Now – Diplo, Skrillex, Justin Bieber
Geen fan van Justin Bieber? Geen probleem. Want dit nummer veranderde mijn mening compleet. De combinatie van JB, Skrillex en Diplo maakt dit een heerlijk, up-tempo nummer. “Where are you now, that I need you?”

Bad Blood – Taylor Swift ft. Kendrick Lamar
Taylor heeft naast al haar vrij softe en speelse nummers, ook een stoere kant. En die laat ze zien in Bad Blood. Ja, een stoer nummer! Taylor gecombineerd met Kendrick.. Klinkt goed! En de clip, vol met bekende vrouwen, maakt het nummer helemaal compleet.

Dit was mijn lijstje met mijn meest favoriete en meest beluisterde muziek van de afgelopen tijd. Welk nummer kan er volgens jou niet ontbreken in een zomerse lijst en wat is jouw favoriete nummer van de laatste tijd? ♥

(Visited 64 times, 1 visits today)

2 gedachten over “Favorite Songs Of The Moment #1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge