Make-Upliefhebber vs. Beautyblogger Zijn | LaviedeDaphne.nl

DSC_0085

Als er een blogger is waarvan ik graag de artikelen lees, is dat Daphne. Daphne schrijft leuke en goede artikelen over verschillende onderwerpen en daarbij maakt ze echt prachtige foto’s! Vandaag schreef ze wederom een super artikel, dat ik graag met jullie wil delen. Lees je mee?

Wanneer ik de blogs van Lotte, Helen en Anneloes bekijk, spatten de meest mooie make-uplooks van mijn beeldscherm af. Het zijn dan ook wel blogs die zich richten op beauty, maar ik vind het persoonlijk ontzettend knap hoe zij ervoor kunnen zorgen dat make-up er zo natuurlijk mogelijk uitziet en dat ze de meest feestelijke of dagelijkse looks kunnen creëren zonder dat er maar één slordig foutje te ontdekken is. Hoewel ik zelf regelmatig beautyproducten review, kan ik mezelf in vergelijking met hen géén beautyblogger noemen.

En ja, ik ben absoluut een typisch meisje-meisje. Ik hield al vanaf dat ik jong was van mezelf optutten en had altijd een aantal vriendinnen op de basisschool en middelbare school met wie ik na schooltijd uitgebreid allerlei oogschaduws testte of verschillende kleuren blush op mijn wangen veegde. Dat ik er dan vaak uitzag als een clown maakte me niet uit. Ik ging er immers toch niet mee naar buiten.

Ook ben ik altijd een liefhebber geweest van mascara. Dit was dan ook het eerste make-upproduct dat ik veelvuldig gebruikte. En veelvuldig liet ik zéker zien. Wanneer ik oude foto’s terugkijk, schaam ik me bijna rot hoe ik er af en toe bij heb gelopen. Klonterende mascara, dikke spinnenpoten of hele donkere ogen: ik deed het allemaal. En ik was me van geen kwaad bewust. Eigenlijk bijna schattig hoe onschuldig ik was……..”

Natuurlijk laat ik jullie niet het hele artikel zien. Maar ben je nieuwsgierig naar de rest? Klik dan hier en dan ga je direct naar het artikel op Daphne’s sitel!

(Visited 71 times, 1 visits today)

3 gedachten over “Make-Upliefhebber vs. Beautyblogger Zijn | LaviedeDaphne.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge