Mijn Netflix aanraders! | Films

Wallpapers

Netflix is helemaal in de laatste tijd. Iedereen kent Netflix of gebruikt het zelf. Ik ben helemaal verkocht en vind het super fijn om te gebruiken. Maar juist omdat veel mensen het gebruiken, wil ik vandaag wat tips met jullie delen. Mijn serie aanraders konden jullie al lezen in The Tv Serie en mijn Serie favorieten. Maar vandaag wil ik mijn film aanraders aan jullie laten zien! 

Er staan echt een hele hoop films op Netflix en ik kan nooit al mijn aanraders vertellen, maar ik ga er wel een hoop vertellen! Mijn absolute favorites 🙂

The-Notebook-the-notebook-437419_1024_768

The Notebook ( tevens ook mijn lievelingsfilm ♥ )
The Notebook verteld het verhaal van Allie Hamilton, een welvarend meisje van 17 jaar. Ze brengt de zomer door in Seabrook en daar leert ze Noah Calhoun. Noah Calhoun is een jongen die werkt in een houtzagerij. Noah is op slag verliefd op Allie, terwijl Allie eerst niks van Noah wilt weten. Maar hoe langer ze elkaar kennen, hoe leuker ze elkaar gaan vinden. Samen hebben ze een geweldige, liefdevolle zomer. Helaas verbieden de ouders van Allie haar om Noah nog te zien. Na de zomer vertrekt Allie weer naar Engeland. Het eerste jaar schrijft Noah elke dag een brief aan Allie. Allie ontvangt deze brieven alleen nooit, omdat haar moeder deze achterhoudt. Allie en Noah zijn zo allebei in de veronderstelling dat de ander niets meer van hem/haar wilt weten.
Zouden ze ooit weer bij elkaar komen?

download (3)

Maleficent
Maleficent (Malafide in het Nederlands) is een Amerikaanse avonturen-fantasyfilm, geregisseerd door Robert Stromberg. De film is een live-action remake van de Walt Disney animatiefilm Doornroosje uit 1959. In de film Maleficent wordt het sprookje verteld vanuit het oogpunt van de heks Malafide, vertolkt door Angelina Jolie.

Limitless-2011

Limitless
Limitless verteld het verhaal van Eddie Morra die verstrikt raakt in het drugscircuit. Hij is eigenlijk een schrijver die vast komt te zitten. Zo komt hij in aanraking met Vernon, een drugdealer die een nieuw soort drug verkoopt. En dan gaat het hier niet om zomaar een drug, het gaat om een nieuwe smart drug, NZT-48. Deze drug zorgt ervoor dat de gebruiker zijn gehele hersencapaciteit kan benutten. Eddie denkt dat deze drug goedgekeurd is door de autoriteiten.
Eddie neemt de pil in en ondergaat het overweldigende effect ervan: zo kan hij zich onder meer alles herinneren dat hij ziet of hoort en kan hij heel snel nieuwe dingen leren. In geen tijd schrijft hij 90 pagina’s voor zijn boek. Eddie wil meer NZT-48 en gaat bij Vernon langs, die bekent dat de drug helemaal niet goedgekeurd is. Later treft Eddie hem dood aan..

e07103ea4bc40db9f34777e93e1190c11db12abd

Tangled
Het verhaal gaat over Prinses Rapunzel, die als baby uit haar kasteel ontvoerd werd door de slechte Moeder Gothel die haar opsluit in een hoge toren zonder deur. Als Madame Gothel naar boven wil komen roept ze: ‘Rapunzel, Rapunzel, gooi je haren naar beneden’ en dan klimt ze langs de lange betoverde blonde haren van Rapunzel omhoog. Rapunzels haar is behalve erg lang, ook bijzonder. Het licht op als ze zingt, en ook heeft het genezende gaven. Moeder Gothel blijft jong door het haar van Rapunzel. Het werkt echter alleen als het nog aan het hoofd van Rapunzel zit, zodra het wordt geknipt verliest het zijn gave.
Rapunzel heeft al jaren maar één wens, ze wil graag naar de ‘zwevende lichtjes’, die elk jaar op haar verjaardag aan de hemel verschijnen. Moeder Gothel verbiedt het haar, omdat volgens haar de buitenwereld alleen maar slecht is. In werkelijkheid wil ze niet dat iemand erachter komt dat zij Rapunzel als baby heeft ontvoerd en wat voor krachten Rapunzel’s haar heeft.
Op een dag komt Flynn Ryder, een vrijbuiter, langs de toren en klimt naar boven om zich te verstoppen voor zijn belagers. Hij heeft zojuist uit het kasteel van de koning en koningin de kroon gestolen. In de toren ontmoet hij Rapunzel, die met hem een deal sluit. Hij brengt haar naar de zwevende lichtjes en daarna weer thuis, en dan krijgt hij de kroon terug. Gewapend met een koekenpan en haar kameleon Pascal gaan ze op pad.
Madame Gothel komt er al snel achter dat haar Rapunzel is verdwenen, en gaat achter het duo aan….

Fallen

Fallen 1, 2 en 3
Fallen verteld het verhaal van Aaron. Een jongen die half engel, half mens is. Op zijn 18e verjaardag krijgt hij last van hele erge hoofdpijn en ook kan hij zijn hond horen praten. Hij snapt er niks van en hij hoopt dat hij het af kan slapen. Maar dit werkt niet, zijn engelen-kant komt omhoog en nu blijkt hij ook meteen in gevaar te zijn. Er zijn namelijk andere engelen die de ‘halfbloedjes’ willen uitroeien. Aaron loopt groot gevaar, tot hij erachter komt dat hij een ander lot blijkt te hebben. Hij zou de verlosser zijn van alle ‘gevallen engelen’ die vastzitten op aarde. Hij kan ze weer terug naar de hemel sturen.. Zou hem dit lukken?
(Ook aan aanrader voor wie verliefd is op Paul Wesley (Stephan Salvatore – The Vampire Diaries).

Hebben jullie nog aanraders voor mij?

(Visited 184 times, 1 visits today)

11 gedachten over “Mijn Netflix aanraders! | Films

  1. Celine

    Thanks! Ik was nog opzoek naar leuke films 🙂 The Glass house is een hele leuke, spannend ookwel. Labor Pains vind ik zelf elke keer weer ontzettend grappig. August Rush is een hele mooie over een jongen die door de muziek zijn ouders weer vindt.

    Reageren
  2. Hilly

    Nou ik ga The Notebook meteen kijken! Ik kijk niet echt veel films meer op Netflix, maar de laatste die ik heb gezien is Precious. Echt een hele goeie en een vrij heftige film naar mijn mening!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge