Parental Advisory Explicit Content! | Eyeshadow Palette | I Heart Make-up

IMG_0300

Let op! Dit artikel is niet geschikt voor ouders, de inhoud kan te schokkend zijn…
Schokkend mooi ja! Ik heb het natuurlijk over dit palette van I Heart Make-up (zusje van Make-up Revolution). Een lekker groot, opvallend palette door de voorkant en het roze karton. Deze kon ik niet laten liggen! Maar is de binnenkant net zo mooi als de buitenkant? Kijk snel verder!

IMG_0310
IMG_0308

Het palette is lekker groot een schreeuwerig, maar tegelijkertijd simpel zwart met zilveren letters. Grappig effect, doet me denken aan van die kaartjes die ik vroeger had! Een leuke toevoeging voor in mijn stash. Zeker omdat de meeste paletten die ik heb gewoon een standaard, zwart doosje hebben.

IMG_0304

Op de achterkant van het karton kan je zien welke kleuren er in dit palette zitten. Het zijn er maar liefste 36. Verdeelt over 4 rijen met 9 kolommen. Genoeg keuze!

IMG_0303

Ingrediënten.

IMG_0313

En dan de binnenkant… Prachtig ♥ Het palette bevat o.a. roze, bordeaux, nude, bruin, koper, grijs en blauwtinten. Een ruime keuze met allerlei kleuren die ik erg mooi vind en vaak gebruik.

IMG_0315

Elke kolom lijkt wel een look te zijn. De eerste kolom bevat matte bruintinten, de tweede lichte roze-taupe tinten, de derde roze-bordeaux, vierde koel bruin, vijfde warm bruin-koper, zesde koel honing-bruin, zevende koel bruin-goud, achtste grijs-zwart en de negende kolom bevat blauw en groentinten.
Ik vind alle kolommen prachtig en ik ben ook erg blij met de grijstinten voor een mooie smokey-eyelook! Nu snel naar de swatches!

IMG_0328

Kolom 1. Goede pigmentatie van de highlighter, iets mindere pigmentatie bij de matte kleuren, maar nog steeds goed.

IMG_0329

Kolom 2. Drie shimmer kleuren en een matte. Wederom zijn de shimmer kleuren beter gepigmenteerd, maar valt ook de matte kleur niet tegen.

IMG_0331

Kolom 3. Wat een pigmentatie, wauw!

IMG_0335

Kolom 4. Wauw, zo’n intense highlighter heb ik nog nooit gezien.

IMG_0337

Kolom 5. ♥

IMG_0341

Kolom 6. Mooie gouden en bruintinten.

IMG_0346

Kolom 7.

IMG_0349

Kolom 8. Hier ook weer twee matte tinten die wat stroever en minder goed gepigmenteerd zijn. Maar nog steeds komt de kleur goed naar voren.

IMG_0351

Kolom 9. Wauw, wat een prachtige, felle blauwe kleuren! Ook de groene tint vind ik erg mooi. Deze kolom maakt het hele palette net wat speelser en minder standaard. Leuk!

IMG_0534
IMG_0524

En dit is de look die ik met dit palette heb gemaakt. Ik heb de kleuren uit kolom 4 gebruikt en de matte donkerbruine kleur uit kolom 1. De kleuren zijn prachtig, blenden mooi en zijn fijn in gebruik. Echte toppers.

IMG_0356

De kleuren zijn vrij zacht, zeker de kleur in kolom 4 & 5. Dit effect kreeg ik nadat ik swatches had gemaakt, maar gelukkig is het effect met een kwast minder.

IMG_0357

Ik ben echt dol op dit palette. Hij is perfect voor elke gelegenheid. Of je nu gaat werken of een feestje hebt, met dit palette zit je altijd goed! En dat voor maar €9,99. Ik kan dit palette echt aan iedereen aanrader. Helaas is deze niet meer te koop bij Kruidvat, behalve als je geluk hebt en ze er nog een hebben liggen. Maar anders is dit palette te koop bij makeuprevolutionstore.com (wel alleen te betalen met paypal of creditcard.) En mocht je op zoek zijn naar een palette dat hier erg op lijkt en makkelijker te verkrijgen is, kijk dan eens naar het Flawless palette van Make-up Revolution. Deze is ook te koop in Nederlandse webshops, waar je dus gewoon kunt betalen met i-Deal.

Wat vinden jullie van dit palette?

(Visited 617 times, 1 visits today)

10 gedachten over “Parental Advisory Explicit Content! | Eyeshadow Palette | I Heart Make-up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge