Photography lately #2

2015-05-25

Vandaag laat ik jullie weer wat foto’s zien die ik de afgelopen tijd gemaakt heb. Dit zijn niet zomaar foto’s, dit zijn namelijk de foto’s die ik het mooiste of het leukste vind. Kijk je mee? 

P1000001

Clock.
Deze foto heb ik gemaakt met mijn nieuwe camera, al die details zijn echt geweldig! Je kan elk stofje zien zitten. Tijd om deze klok even af te stoffen…

_MG_1775

Busy with the blog.
Deze foto heb ik gemaakt toen ik bezig was met het maken van een aantal reviews en een hele hoop foto’s. De Essence Cinderella blush heb ik niet gereviewd, omdat deze blijkbaar toch aangeraakt was, bummer!

_MG_3025

Smile!
Deze foto zullen vast nog wel voorbij zien komen bij een review die binnenkort online komt. Fun fact: Een van mijn tanden is bijgewerkt omdat deze heel spits en klein was. Kan je raden welke dit is?

P1000002

Flowers ♥

IMG_2550

My boyfriend ♥ 
Ik heb deze foto afgelopen maandag gemaakt tijdens de eerste wedstrijd van mijn vriend. Ik heb deze dag zo veel foto’s gemaakt, maar dit is echt een van mijn favorieten.

P1000005

Art inside the house.
Deze foto heb ik gemaakt om te testen hoe ver mijn nieuwe camera kon inzoomen. Het stelde me niet teleur!

P1000084 - kopie (2)

My love, my love ♥
No explanation needed!

_MG_1826

Flamingo ! 
En dan nog een foto waar ik enorm blij mee ben. Mijn prachtige, nieuwe Mac lipstick in de kleur Flamingo! (klik hier voor review)

Dit waren de foto’s die ik met jullie wilde delen, wat is jouw favoriet?

(Visited 56 times, 1 visits today)

4 gedachten over “Photography lately #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge