Revolution Flawless eyeshadow palette

IMG_8078

Make-up Revolution is echt HET merk van de afgelopen tijd. Je ziet het overal voorbij komen en dat heeft natuurlijk een goede reden, goede producten met een klein prijsje. Geld die ook voor dit Flawless Ultra Eyeshadows, 32 Ultra Professional Eyeshadows palette? Dat laat je je vandaag zien!

IMG_8077

Het palette is mooi rosé goud, en de naam van het merk en het palette staan er duidelijk op. Het uiterlijk spreekt me zeker aan, ziet er mooi uit, helemaal niet goedkoop!

IMG_8088

Op de achterkant van het doosje kan je al meteen zien welke kleuren er in het palette zitten, het zijn er 32 echt super veel!

IMG_8090

Zo ziet het palette eruit, mooi glanzend zwart met rosé gouden letters. Het is een groot palette, maar dat moet ook wel, anders kan je er geen 32 kleuren in stoppen.

IMG_8096

Als je het palette opent zie je meteen alle kleuren en een hele grote spiegel (pluspunt!), ook ligt er een plastic velletje over de kleuren heen en hier staan alle namen op. Leuk en veel makkelijker in reviews of looks 🙂

IMG_8101

Dit is de linkerkant van het palette. Hele mooie kleuren.

IMG_8102

En hier de rechterkant van het palette, nog meer mooie kleuren!
Je kan goed zien dat de kleuren een verschillende finish hebben, mat, satin, glanzend en er zitten zelf kleuren met grove glitters tussen. Er zitten naturelle kleuren maar ook wat opvallendere kleuren in, gelukkig geen felle kleuren, want die kleuren draag ik amper. Dit is echt precies my cup of tea! 🙂

IMG_8098IMG_8099IMG_8100

Hier zie je alle kleuren, met de namen erbij. De namen vind ik erg origineel en leuk bedacht. Black Tie, Gold Digger, Molton Chocolate, Medal, Barely Pink, Dark Chocolate.. En ga zo nog maar even door! Leuke namen!

IMG_8104

Nog even een snelle blik op het palette, ik heb de swatches gemaakt van boven naar onder. Van links naar rechts. En dat heb ik niet zomaar gedaan, let maar eens goed op!

Swatches Make-up revolution flawless

Hier zie je de eerste 4 kleuren, boven in daglicht en onder met flits.
Paper, Almost There, Smudge en Pure Chocolate.

Swatches Make-up revolution flawless1

Soft Glow, Uncover, Shimmer Heart en Raw.

Swatches Make-up revolution flawless2

Buff, Barely Pink, Universal en Red Night.

Swatches Make-up revolution flawless3

Highlite, Lowlite, Copper Shimmer en Molton Chocolate.

Swatches Make-up revolution flawless4

Angel, Golden Night, Medal en Burgandy Nights.

Swatches Make-up revolution flawless5

Unlimited, Gold Digger, Darkest Shimmer en GreenStars.

Swatches Make-up revolution flawless6

Brew, Cheerless, Tarnish en Café Noir.

Swatches Make-up revolution flawless7

Silver Smoke, Blue Stars, Black Tie en Night.

Zien jullie waarom ik de kleuren zo geswatched heb? Het zijn namelijk de kleuren die perfect bij elkaar passen in een look! Je kan natuurlijk zelf ook aan de slag gaan met verschillende kleuren, maar je kan ook deze kleine richtlijn volgen om een look te maken.

IMG_8151

Dit palette met 32 oogschaduws bevat 16 gram, dat is dus een halve gram per oogschaduw. Dat lijkt misschien niet veel, maar met zo veel kleuren is dat echt genoeg! De oogschaduws hebben een hele zachte textuur en ze blenden prachtig. Het palette kost maar €9,99 dus voor een klein prijsje heb je echt een prachtig palette met 32 mooie, afwisselende kleuren. Het palette is onder andere te koop bij MakeupMusthaves.
Ik ben er super blij mee, echt een Marjoleine palette.

(Visited 225 times, 1 visits today)

17 gedachten over “Revolution Flawless eyeshadow palette

  1. Patricia Schmitz-Heres

    Ik ken het merk niet. Je hebt wel veel kleuren voor een redelijke prijs, maar ik vind ze persoonlijk wel erg donker. Ik vind het altijd prettig als ik met een lichte kleur kan werken als ik make-up draag.

    Reageren
  2. Pingback: Palette Stash! | Marjoleinee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge