Shaaanxo palette | BH Cosmetics

IMG_0546

Als er een YouTuber is die ik echt heel leuk vind, dan is dat wel Shannon aka Shaaanxo. Haar prachtige make-up looks en leuke accent maken haar tot een populaire YouTuber. Een YouTuber die zeer recent een palette heeft uitgebracht samen met BH Cosmetics. Na het zien van deze video met de swatches was ik verkocht, ik moest het palette hebben! Ik heb hem besteld en vandaag laat ik het palette aan jullie zien!

IMG_0547

De verpakking vind ik super schattig. Het lijken allemaal roze lichtjes en de letters zijn roségoud.
Dit is een palette met 9 oogschaduws en 9 lipsticks. En dan verwacht je natuurlijk een hoop geknoei, maar daar heeft Shannon iets heel moois op bedacht. Aan de ene kant zitten de oogschaduws en aan de andere kant de lipsticks.

IMG_0561
IMG_0584
IMG_0571

Als eerste de oogschaduws. Ze zijn zo mooi! De kleuren zijn verschillend maar passen allemaal erg goed bij elkaar. De oogschaduws hebben geen namen, dus we noemen ze gewoon 1 t/m 9 (van links naar rechts, boven naar onder).

Nummer 1 is een matte beige kleur, 2 is een lichte shimmery champagne kleur, 3 een shimmery rose gouden kleur.
Nummer 4 is een matte, warme en vrij geel/oranje-achtige kleur, 5 is een shimmery bruine kleur, 6 is echt een prachtige matte rode/terracotta kleur.
Nummer 7 is een shimmery grijs/paarse kleur, 8 is een duo-chroom die lijkt te veranderen van warm rood-bruin naar een koele blauw-groene kleur en als laatste nummer 9 is een matte zwarte kleur.

IMG_0619

En hier zie je de swatches. Alle kleuren zijn super goed gepigmenteerd en zien er mooi uit op de huid. Nummer 1 lijkt een beetje weg te vallen, maar dit komt door mijn huidskleur.

Hierboven heb ik een kort filmpje gemaakt van de duo chroom kleur om de kleur net iets beter te laten zien. Vergeet het filmpje niet op HD te zetten.

IMG_0576 IMG_0585 IMG_0573

Over naar de lipsticks. Deze zien er ook weer prachtig uit. Ik zie een aantal kleuren die ik echt zou dragen en een aantal kleuren die ik wat minder snel zou dragen, maar die staan anderen weer beter. Ook de lipsticks hebben geen namen dus die noemen we ook even nummer 1 t/m 9. Alle lipsticks hebben een glanzende finish, maar geen glitters.

Nummer 1 is een lichtroze kleur, nummer 2 is een koraal/roze kleur, nummer 3 is een opvallende oranje kleur.
Nummer 4 is een donkerdere bruin/roze-nude kleur, nummer 5 is een roze/paarse kleur, nummer 6 is een opvallende roze kleur.
Nummer 7 is een lichtbruine/nude kleur, nummer 8 is de perfecte rood/roze kleur en nummer 9 is een wat heftigere donkerrode kleur.

IMG_0608

En hier zie je de swatches. Alle kleuren zijn super goed gepigmenteerd en ze zien er goed uit op de huid. Kleur 6 (opvallend roze) ziet er veel romiger uit dan de rest, deze kleur was ook veel ‘dunner’ dan de rest.

Shaaanxo Palette

En natuurlijk. Geen lipstick review, zonder lipswatches. Hier zie je de lipsticks op dezelfde manier als ze in het palette zitten. Alle kleuren zijn mooi dekkend op de lippen.

IMG_0708
IMG_0686

En dit is de look die ik met dit palette heb gemaakt. De oogschaduws werken echt enorm fijn en blenden prachtig. Hier heb ik de oogschaduw kleuren 1, 2, 4, 6, 8 en 9 gebruikt. De look is in het echt wat heftiger dan hij lijkt op de foto’s. Op de lippen draag ik de lipstick in de kleur 4.

IMG_0587

Ik ben echt super tevreden over dit palette. Ik bestelde hem voor $14,50 op de Amerikaanse site van BH Cosmetics en het palette was binnen een week binnen. Op deze site kan je betalen met PayPal wat ook erg makkelijk gaat.
Wanneer je het palette krijgt zijn de oogschaduws en lipsticks beide afgedekt met een plastic’je. Ook is dit palette niet op dieren getest, dus dit is zeker een pluspunt.
Wat vind jij van dit palette?

Liefs,
Marjoleine ♥

(Visited 609 times, 1 visits today)

7 gedachten over “Shaaanxo palette | BH Cosmetics

  1. Danique

    Ooh wat is hij mooi! Zat er aan te denken om hem ook te bestellen, ga ik misschien nu toch doen hihi 🙂

    Reageren
  2. Son

    Goede review. Weet niet of het nog te verkrijgen is maar ik ga eens zoeken. Moest je ook nog belasting aan invoerrechten betalen?

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge