Tony’s Chocolonely | Limited Edition 2015 | Test 2!

IMG_0693

Yes, daar is die dan eindelijk! De derde limited edition van Tony’s Chocolonely’s. “Onze derde Limited feestreep is er: melk lemon cheesecake! ‘Fashionably late’, maar toch gekomen, want wat is nou ‘n feestje zonder taart?
De reep klinkt echt heerlijk, melk chocolade in combinatie met een heerlijke cheesecake. Ik ga hem vandaag voor jullie proeven en testen. Lees je mee?

IMG_0695

De verpakking ziet er echt weer geweldig uit, heerlijk vrolijk en het lijken wel allemaal ballonnen!

IMG_0696

Voedingswaarden in ingrediënten.

IMG_0698

Nog even wat leuke informatie over deze reep.

IMG_0708

Altijd als ik een reep open van Tony’s denk ik meteen aan Sjakie en de Chocoladefabriek. Net of ik een gouden wikkel heb gevonden en de chocoladefabriek in mag.

IMG_0701 IMG_0702

Op de binnenkant van de verpakking zie je een heel verhaal over Tony’s, erg leuk om een keer te lezen.

IMG_0709

Zo ziet de reep eruit. Ik zie niet meteen dat dit een speciale reep is, het lijkt wel gewoon melk chocolade. Maaar.. dat verandert wanneer je de onderkant bekijkt of de reep doorbreekt.

IMG_0713

Dit ziet er zo heerlijk uit. En hoe is de smaak? Ik moet eerlijk bekennen dat de deze reep niet heel erg naar cheesecake vind smaken. Jammer, want ik ben dol op citroen en zeker in de vorm van een cheesecake. De chocolade is lekker zoet met af en toe een stukje koek en citroen erin. Van mij mocht de smaak van de cheesecake wel wat meer naar voren komen. Jammer, maar het is nog steeds een lekkere reep.

IMG_0714

Dit was de derde limited edition van dit jaar. De lekkere melk lemon cheesecake. Deze reep is o.a. te koop bij de Bijenkorf, Jamin en wereldwinkels voor ongeveer €3,50. Ook zijn alle drie de limited editions te koop in een leuke box!

(Visited 442 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge