American Candy! | Taste Test

IMG_0170

Amerikaans snoep. Wie kent het niet? Tegenwoordig is het heel makkelijk verkrijgbaar op internet, maar ook bij Jamin en zelfs bij Xenos. Ik besloot 4 soorten uit te kiezen en deze voor jullie te testen. Is het de hype waard of kennen wij betere alternatieven? Lees snel mee!

IMG_0173

Ik kocht 4 soorten snoep. Reese’s sticks, Reese’s peanut butter cups, Warheads sour twists en Wonka’s Gobstoppers. Reese’s peanut butter cups kende ik al, maar het andere snoep niet.

IMG_0175

Laat ik beginnen met de Reese’s peanut butter cups. Deze kende ik al, maar wilde ze toch graag nog een keer reviewen op mijn blog.

IMG_0177 IMG_0179

Eigenlijk is een peanut butter cup, niet meer dan chocolade met een vulling van pindakaas. Maar het is zooo lekker! Ik ben dol op de combinatie van zachte pindakaas en knapperige chocolade.
Deze cups zijn ook heel simpel om zelf te maken. (Willen jullie hier een recept van zien?)

IMG_0183

Als tweede de Reese’s sticks. Melk chocolade, pindakaas en een crispy wafeltje. Dat moet toch wel goed smaken?

IMG_0186 IMG_0188

De sticks zien er heerlijk uit. En zo smaken ze ook! Ik ben echt dol op de zachte smaak van Reese’s pindakaas. Hij smaakt anders dan bij ons, maar zeker het proberen waard.

IMG_0192

Verder met de Gobstoppers. Toverballen die van kleur en smaak veranderen. Ook zijn deze toverballen ‘everlasting.’ Hier geloof ik natuurlijk niks van, maar ik wilde het wel proberen!

IMG_0194

De gobstoppers zijn klein, veel kleiner dan ik verwacht had. Ze smaken lekker, zoals een toverbal. Maar de kleur en smaak veranderen maar één keer en aan de binnenkant zit er een soort poeder. Lekker, maar minder spectaculair dan ik had verwacht!

IMG_0197

De Warheads. Naar deze snoepjes was ik het meest benieuwd. Ik ben namelijk dol op zure snoepjes, heerlijk.

IMG_0200 IMG_0202

Hmm.. De snoepjes vallen heel erg tegen. Ze smaken naar watermeloen, maar zijn niet zuur genoeg. Jammer!

IMG_0170

De Reese’s snoepjes vielen weer goed in de smaak. De gobstoppers waren lekker en de warheads vielen me wat tegen. Al met al toch een geslaagde ervaring en het was zeker leuk om dit te testen!

Liefs,
Marjoleine ♥

 

(Visited 102 times, 1 visits today)

7 gedachten over “American Candy! | Taste Test

  1. Mariska

    Amerikaans snoep kan zo gek zijn. Er is tegenwoordig ook van dat Japanse snoep waar je mee kan knutselen, haha. Ze verzinnen de gekste dingen. Chocola met pindakaas is trouwens verrassend lekker!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge