Bites We Love | Foodbox #2

IMG_1002

Afgelopen week liet ik jullie de eerste box zien van Bites We Love. Vandaag gaan we verder met nummer twee. Weer een heerlijk gevulde box vol lekkere tussendoortjes. Lees je mee? 

IMG_0981

De volgende keer was ik zou enthousiast over deze box, dat ik erg benieuwd was naar deze box. Ik had al zo veel heerlijke bites voorbij zien komen op de site, dat ik ze allemaal wel wilde proberen (behalve die met cashewnoten). Deze box bevat, net als alle boxen, 4 bites.

IMG_0985

Deze box bevat weer een leuk briefje. Veel BitesWeLovers gaven aan een bite graag te eten bij de thee. Dit doe ik zelf ook heel graag, lekker een schaaltje met wat bites en een warme kop thee, yum!

IMG_0987

De is de inhoud van deze box. 11 Banana Coco Choco, 21 Hide ‘n Seek Almonds, 23 My Favorite Latte en 28 Pecan Pie.
Veel leuke namen in deze box, de naam nodigt me al meteen uit!

IMG_0992

De eerste bite is nummer 11, Banana Coco Choco. Een mix van kokossnippers, pure chocoladedruppels 72%, jumbo flame rozijnen en gedroogde bananenchips.
Een lekkere mix door de zoete banaan, rozijnen en de bittere chocolade. Het contrast is erg lekker en smaakvol. Een goede bite voor bij een kop thee of koffie.

IMG_0994

Nummer 21, Hide ‘n Seek Almonds. Gechocolateerde gezouten amandelen. Deze bite was zo lekker! Ik ben dol op de combinatie van chocolade en zout en dat om een amadel heen. Werkelijk waar briljant en overheerlijk!

IMG_0996

Nummer 23, My Favorite Latte. Een mix van mokka melkchocolade druppels, witte chocolade druppels en hazelnoten.
Een lekkere, zoete mix. Ik ben dol op mokka, maar niet op witte chocolade. Toch vond ik deze bite verrassend lekker, de witte chocolade in combinatie met de hazelnoten smaakt erg goed. Wel mocht de verhouding van mokka melkchocolade druppels tot hazelnoten iets beter zijn, want nu waren de hazelnoten op en had ik nog heel veel mokka druppels over. 

IMG_1001

En als laatste: nummer 28, Pecan Pie. Een mix van caramel druppels, gezouten pecannoten en jumbo flame rozijnen.
Deze combinatie was echt heerlijk. Ik ben dol op pecannoten, karamel en rozijnen.. Een echte match made in heaven! Omdat de noten licht gezouten waren, was de karamel niet te overheersend. En de combinatie van een pecannoot, rozijn en een stukje karamel samen, is geweldig. Dit is mijn tweede favoriet!

IMG_0986

Hier heb ik nog even de informatie over de  voedingswaarden van de bites.

IMG_1008

Ik ben weer helemaal tevreden over deze heerlijke box! Vier heerlijke bites met verschillende mixen. Heerlijk voor onderweg, bij het ontbijt, bij een kopje thee/koffie of gewoon zo. Deze box kost €4,95 per week. Dit vind ik vrij prijzig, maar voor zo’n heerlijke box heb ik het wel over. Een echte topper!

IMG_0990

Kennen jullie deze box al en zou je hem zelf willen kopen? Ik heb namelijk ook nog een leuke kortingscode voor jullie: BWL-08c49546c . Als je deze kortingscode invult bij je bestelling krijgen we beide een box gratis. Jij betaalt dan voor de eerste twee boxen maar €4,95.
Wat misschien ook wel fijn is om te vertellen, je kan het abonnement elke week opzeggen. Dus je zit nergens aan vast.
Ga jij de box kopen? ♥

(p.s. Deze box heb ik zelf gekocht, de kortingscode stond op mijn profiel en ik kon deze met jullie delen.)

 

(Visited 145 times, 1 visits today)

3 gedachten over “Bites We Love | Foodbox #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge