Bites We Love | Foodbox

IMG_0807

Wie houdt er niet van tussendoortjes? Iedereen wel toch. Maar niet iedereen heeft elke dag zin om naar een gezond tussendoortje te zoeken. En daar is nu een oplossing voor! De foodbox van Bites We Love. Ik heb hem besteld en ga vandaag vertellen wat ik er van vind. Lees je mee?

IMG_0808

Dit is de foodbox van Bites we Love. Een box met vier gezonde tussendoortjes op basis van: noten, zaden, superfoods en chocolade. Iedere bite zit in een portieverpakking, van 40-50 gram.  Ze hebben inmiddels meer dan 50 verschillende bites, dus er is keuze genoeg.
Het leuke aan deze box is dat je elke week een box door de brievenbus krijgt met daarin 4 verschillende bites. Je weet van te voren niet wat er in zal zitten en het is ook elke week iets anders. Wel kun je aangeven wat je niet lekker vindt o.i.d. en dan doen ze dat natuurlijk niet in de box. Zo hou ik niet van cashewnoten en dat kon ik heel snel en gemakkelijk aangeven op de site!

IMG_0821

Bij elke box krijg je een klein briefje met wat informatie en de inhoud van de box.

IMG_0820

Dit zijn de 4 bites die ik heb ontvangen. Van links naar rechts: 06 Americano, 46 Going Bananas, 51 Choco Raisin en 56 Suzie’s Apple Pie.

IMG_0825

Laten we beginnen met nummer 06, Americano. Een mix van ongebrande amandelen, ongebrande pecannoten en gedroogde cranberries.
Deze mix vond ik echt super lekker, de cranberries maakte het geheel zoet en de noten waren erg lekker van smaak. Een fijne mix en erg lekker als gezond tussendoortje.

IMG_0826

Nummer 46, Going Bananas. De naam is al leuk! Een mix van walnoten en gechocolateerde bananenchips.
De bananenchips vond ik echt super lekker en de combinatie met walnoten was ook erg lekker. Toch was ik niet helemaal tevreden over deze bite, want sommige walnoten waren een beetje bitter. Jammer, maar toch een leuke bite.

IMG_0827

Nummer 51, Choco Raisin. Een mix van pure chocolade druppels (72%), rozijnen en ongebrande amandelen.
Als er iets is waar ik van hou is het wel de combinatie van chocolade en rozijnen, ik was dan ook erg enthousiast toen ik deze bite opende. Iets minder enthousiast werd ik toen ik de chocolade proefde, hij was namelijk vrij bitter. Zeker iets waar ik even aan moest wennen, maar wat wel erg lekker is in combinatie met de zoete rozijnen. De amandelen bij deze mix zorgde voor een lekkere crunch. Een geslaagde combinatie, al zou ik het lekkerder vinden als de chocolade net iets zoeter was.

IMG_0828

En dan, last but not least, nummer 56, Suzie’s Apple Pie. Een mix van rozijnen, gedroogde appel en kaneel amandelen. Deze bite leek me echt het lekkerste van allemaal.
De rozijnen en de appel waren lekker zoet, maar ik wist niet wat ik van de amandelen moest vinden. Ze waren wel lekker, maar ik vond de kaneel niet echt terug. Het smaakte een beetje naar gesuikerde amandelen, maar dan minder zoet en met een aparter smaakje. Wel lekker, maar ik wil nu niet zeggen dat het naar kaneel smaakte.
De combinatie van de rozijnen, appel en de amandelen deed me wel degelijk denken aan appeltaart, dus dat hebben ze zeker goed gevonden. Leuke bite!

IMG_0835

Hier zie je nog even alle voedingswaarden van de tussendoortjes. De tussendoortjes bevatten 100-300 calorieën.

IMG_0834

Ik vind het een erg leuke en fijne foodbox. Makkelijke zakjes om onderweg mee te nemen en lekker als tussendoortje. Mijn favoriete zakje uit deze box is de 06, Americano. Deze combineerde mijn favoriete noten en cranberries die het geheel erg lekker zoet maakte. Ik zou deze box zeker vaker aanschaffen (sterker nog, ik heb al een nieuwe liggen hihi). De box kost €4,95, wat ik wel vrij prijzig vind, maar je krijgt er dan ook wel iets leuks en gezonds voor terug.

IMG_0830

Kennen jullie deze box al en zou je hem zelf willen kopen? Ik heb namelijk ook nog een leuke kortingscode voor jullie: BWL-08c49546c . Als je deze kortingscode invult bij je bestelling krijgen we beide een box gratis. Jij betaalt dan voor de eerste twee boxen maar €4,95.
Wat misschien ook wel fijn is om te vertellen, je kan het abonnement elke week opzeggen. Dus je zit nergens aan vast.
Ga jij de box kopen? ♥

(p.s. Deze box heb ik zelf gekocht, de kortingscode stond op mijn profiel en ik kon deze met jullie delen.)

(Visited 82 times, 1 visits today)

Een gedachte over “Bites We Love | Foodbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge