Hands off MY chocolate | test!

IMG_0323

Ik hou van chocolade. Vrij recent ontdekte ik het merk Hands off my chocolate. Een leuk merk met bijzondere smaken. Vandaag test ik twee smaken. Milk meets dark & caramel macchiato. Vandaag review ik deze voor jullie. Echt een zware taak haha! Lees je mee?

IMG_0324

De verpakking ziet er echt super leuk uit. De gezellige gezichten met chocolade erin spreken me meteen aan. Een verpakking die ik meteen zou pakken uit het schap.

IMG_0331

Laat ik beginnen met de smaak: Milk meets dark. Deze smaak is voor: The true chocolate lover. De oranje verpakking had ik nog niet eerder gezien bij andere merken. Leuk!

IMG_0336

Hier zie je de ingrediënten. En de allergeneninformatie.

IMG_0346
IMG_0348

De chocoladereep ziet er erg leuk uit en staat vol met het woordje mine. Want deze chocolade is niet om te delen! De combinatie van melk en pure chocolade sprak mij heel erg aan, omdat ik melk chocolade vaak te zoet en pure chocolade te bitter vind.
En de reep heeft mij niet teleurgesteld, hij is erg lekker!

IMG_0329

Over naar reep twee. Caramel Macchiato. Dit is een nieuwe reep, met drie kleuren chocolade. Ik ben erg benieuwd.

IMG_0334

Ingrediënten en allergeneninformatie.

IMG_0339 IMG_0343

Deze reep ziet er nog zo veel leuker uit. De drie lagen van verschillende chocolade zorgen voor een leuk effect. Het lekkere aan deze reep vind ik de combinatie van ‘de knapperige karamel, knisperend zout, eerlijke Belgische chocolade en vleugje espresso.‘ – hands off my chocolate. Dit is echt de perfecte reep voor een chocolade en koffie liefhebber.

IMG_0323

Ik ben erg enthousiast over deze repen en als ik je één tip mag geven: probeer het zeker een keer. De repen zijn te koop bij Albert Heijn en Jumbo (niet alle filialen). De prijs ligt tussen de €1,89 en €1,99. Ook zeker niet duur dus! Er zijn ook nog andere smaken te krijgen zoals Milk Meets White en Seriously Dark.

(Visited 177 times, 1 visits today)

11 gedachten over “Hands off MY chocolate | test!

  1. Bettie

    Ik zal eens kijken in onze jumbo’s of we ze hier ook hebben. Ze zijn wel makkelijk te breken volgens mij en dat vind ik wel fijn. SOmmige repen zijn echt onmogelijk om te breken.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge