Japanseee Kitkats!

20141107_120308

Wat heb ik vaak dingen gelezen over de kitkats uit Japan. Maarja, hoe zou ik daar ooit aan kunnen komen? Dat wist ik echt niet. Toen ik dit verhaal aan mamma vertelde, vroeg ik ook of ze toevallig collega’s had die ooit in Japan kwamen. En ja die had ze! En deze collega was zo lief om twee verschillende soorten kitkats mee te nemen voor mij en mijn twee broertjes. Echt super lief, hij is namelijk meerdere winkels in geweest om de kitkats te kunnen kopen.
En ik zou mezelf niet zijn als ik er geen review over schrijf! ๐Ÿ™‚

20141107_120300

Ik heb twee smaken ontvangen. Kunnen jullie het lezen? Bovenaan zie je Aardbei en onderaan zie je Groene Thee met kersenbloesem.

20141107_120319

Zo ziet de achterkant van de verpakking eruit, ik kan hier echt helemaal geen informatie uit halen. Alleen hoeveel calorieรซn er in de kitkats zitten. Wat zou ik nu graag Japans kunnen haha.

20141107_120402

Als eerste de aardbeien-smaak.
Kijk eens naar de verpakking, zo super cute! Volgens mij word er zo veel tijd in gestoken. Dit ziet er zo veel leuk uit dan de kitkats die ze bij ons verkopen. Deze verpakkingen zien er zo leuk en netjes afgewerkt uit. Elk doosje bevat drie kleine kitkats, dat is niet veel. Maar genoeg om goed te kunnen proeven.

20141107_120456

20141114_131821

En zo ziet de kitkat er zelf uit. Een hele zachte roze kleur. En oh, wat ruikt deze kitkat zoet naar aardbeien-room snoepjes. Heel lekker zoet. En de smaak (oh wat moeilijk om te beschrijven), de kitkat smaakt heel lekker naar aardbeien-room ijs met een knapperig koekje aan de binnenkant. Perfecte combinatie al zeg ik het zelf!
Dit isย de favoriete smaak van mijn vriend en van mijn jongste broertje. Mijn vriend zei zelf dat ik deze smaak weer moest bestellen!

20141107_120418

20141114_131926

En dan de tweede smaak, Groene Thee met kersenbloesem. Kijk dit is nou nog eens een verrassende smaak! Deze verpakking ziet er weer zo leuk uit. Al die kleine bloemetjes, heel leuk gedaan.

20141107_120537

Deze kitkat heeft een groene kleur en ik moet zeggen dat ik het er een beetje gek uit vind zien. Maar he, groene thee daar hoort natuurlijk een groene kitkat bij! ๐Ÿ™‚ Deze kitkat ruikt echt veel minder sterk dan de aardbeien variant. Als je hem heel dicht bij je neus houdt, dan ruikt het een beetje naar witte chocolade.
Deze kitkat smaakt echt heel erg naar thee met een vleugje witte chocolade. Net alsof je een kopje thee drinkt net nadat je witte chocolade gegeten hebt. Deze smaakt is echt iets voor thee liefhebbers.
Daarom is dit ook mijn favoriete smaak en dit is ook de favoriete smaak van mijn vader.

20141107_120731

Dit is denk ik wel een van de leukste producten die ik ooit heb getest! Twee verschillende soorten Kitkat uit Japan en wat zijn ze lekker! Als iemand ooit op vakantie gaat naar Japan, vergeet deze dan zeker niet mee te nemen ๐Ÿ™‚

(Visited 166 times, 1 visits today)

15 gedachten over “Japanseee Kitkats!

 1. MayaraEsther.nl

  Super gaaf! Ik vind het zo erg dat in de rest van de wereld allerlei leuke dingen (denk aan snacks, make-up, haar producten, etc.) worden verkocht en in Nederland zijn het weer alleen standaard dingen. Zou graag wel eens naar Japan of China willen gaan, alleen maar om te shoppen hihi.

  Reageren
 2. Marleen

  Jeetje wat gaaf! Zo lief dat hij ze meenam! Ik zag laatst bij de Jumbo ook allerlei buitenlandse snoep liggen, echt een tip! xx

  Reageren
 3. Anniek

  Ah, wat lijkt dit me LEKKER! Super leuk om eens uit te proberen, net weer even wat anders dan normaal. Je maakt me wel hongerig op de vroege ochtend ๐Ÿ™‚

  Reageren
 4. Adejong Visagie

  Ik geloof dat ik hier de enige ben, maar als ik de roze en groene kitkats zie krijg ik niet direct trek… Ziet er zo chemisch uit. En ik word gewoon heel blij van chocola, dus die zou ik waarschijnlijk wel missen, haha

  Reageren
  1. Marjoleinee

   Ik vond het er wel grappig uitzien, maar ze zijn wel erg lekker! ๐Ÿ™‚
   Ik vind de gewone kitkats ook heel lekker hoor, maar deze zijn wel leuk voor de afwisseling!

   Reageren
 5. Pingback: What’s up lately? | Marjoleinee

 6. Pingback: De 10 best bekeken artikelen in 2014 | Marjoleinee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge