Tony’s Chocolonely | Melk passievrucht yoghurt | Estafette reep | Test!

IMG_0332

Wanneer Tony’s Chocolonely weer met een nieuwe reep komt, wil ik deze zo snel mogelijk proeven! Deze keer is het een nieuwe estafette reep in de smaak: melk, passievrucht, yoghurt. Ik was zo benieuwd en vandaag laat ik de reep aan jullie zien en vertel ik wat ik ervan vind!

IMG_0337

De verpakking ziet er weer heel leuk uit. Groen met paars, lekker zomers kleurtje. Op de achterkant staat een leuk kort verhaaltje!

IMG_0339

En natuurlijk ook informatie over de ingrediënten, voedingswaarden en het postadres van Tony’s.

IMG_0341

De reep ziet er hetzelfde uit als alle andere Tony’s Chocolonely repen. Voor het geval dat je het nog niet weet zal ik even uitleggen waarom alle stukjes anders zijn. Dit komt namelijk omdat Tony’s wil laten zien dat het niet altijd even eerlijk gaat in de chocolade industrie en daarom is elk stukje anders. “Wij vonden het namelijk maar gek dat een chocoladereep uit gelijke blokjes bestaat, terwijl het er in de chocoladewereld helemaal niet eerlijk aan toe gaat.” – Tony’s Chocolonely.

IMG_0344

En zo ziet de binnenkant van de reep eruit. De witte stukjes die je ziet zijn yoghurtstukjes en hier zie ik helaas geen passievrucht stukjes, maar….. Je proeft ze wel! De heerlijke frisse smaak van yoghurt, de fris-zoete smaak van passievrucht en de zoete melk chocolade. Heerlijk!

Dit is echt een top reep, heel lekker! Deze reep is nu te koop bij de Albert Heijn voor €3,19. Maar wees er snel bij, want aan het einde van de zomer verdwijnt deze reep weer!

(Visited 200 times, 1 visits today)

8 gedachten over “Tony’s Chocolonely | Melk passievrucht yoghurt | Estafette reep | Test!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge