Is het tijd om uit huis te gaan?

Een vraag waar ik de laatste tijd vaak over nadenk is: “Is het tijd om uit huis te gaan?” Het antwoord op deze vraag is lastig te bepalen, maar ik weet wel dat ik graag uit huis wil. Een eigen plekje is echt iets wat ik wil, waar ik aan toe ben. Toch blijft het lastig om het perfecte plekje te vinden. Daarom wil ik jullie vandaag vertellen zien wat ik graag zou willen, want dromen blijft leuk. 

Als eerste hou ik heel erg van wit en zwart, modern en strak. Ik wil deze stijl graag combineren met houten accentjes, een grote houten eettafel of een leuk bijzettafeltje. Een lichte vloer met een subtiele houtstructuur. Grote foto’s aan de muur, een open haard om de gezelligheid terug te brengen en niet te missen: een televisie met Netflix. Oh en misschien ook wel een baksteenmuur, dat vind ik wel iets hebben.

Ik zou graag een ruime badkamer hebben, het liefste met bad omdat ik zo dol ben op badderen met een lekker Bath Bomb. Een grote spiegel zodat ik niet moeilijk hoef te doen wanneer ik mijn haren wil doen. Mooi afgewerkt met witte – en zwarte tegels.

Een grote keuken waar ik naar hartenlust kan koken, op een groot kookeiland. Ik ben dol op koken en bakken, ik zou het zo elke dag kunnen doen. Dus een oven is ook een must. Een grote oven welteverstaan, want er moeten natuurlijk wel genoeg koekjes inpassen!

Maar er is een ding dat ik misschien nog wel het liefste wil en dat is een kamer waarin ik kan fotograferen en make-uppen. Deze kamer wil ik inrichten als half-studio en half als make-up kamer. Een eigen kaptafel met grote lampen en genoeg plek voor mijn camera met statief zodat ik lekker foto’s en filmpjes kan maken. En natuurlijk een studiootje, want dat wil ik al zo lang. Een plek voor al mijn fotografie spullen.
Wat een goede fotografiekamer nodig heeft is natuurlijk veel licht, want daglicht blijft naar mijn mening toch het mooiste licht. Maar helaas is daglicht met standaard gordijnen niet goed te regelen.

Laatst ging ik op zoek naar een oplossing zodat ik daglicht makkelijker kan regelen. Zo stuitte ik op de VELUX Plissé Gordijnen. Met deze gordijnen, in verschillende kleuren, kan je daglicht goed regelen. Zo kan je ervoor zorgen dat daglicht wat verzacht wordt en dus minder fel naar binnen komt. Maar ook kan je het helemaal donker maken of een plaatselijke schaduw creëren. Doordat Plissé Gordijnen zo flexibel zijn, kun je ze dus voor verschillende doeleinden gebruiken. Dit zijn dus zeker gordijnen die ik in mijn fotografiekamer zou willen hebben, zodat ik zelf de controle over het licht kan houden.

Dit was wat ik graag zou willen in een toekomstig appartement / flatje / huisje. Het is en blijft een droom de komende tijd, maar wie weet, over een tijdje…


Ik hoor graag van jullie wat jullie zouden willen in jullie woningen later? Of misschien ben je zelf wel net uit huis gegaan, dan hoor ik natuurlijk ook graag hoe jij het hebt gedaan! 

Dit artikel is een samenwerking
(Visited 50 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge