Last Minute Kerst Make-up Inspiratie!

kerstlook

Over twee dagen is het alweer kerst. Ik snap best dat je door de bomen het bos niet meer ziet, al die cadeautjes, gezelligheid, lekker eten.. En dan nog maar niet te spreken over de stress die de perfecte outfit zoeken kan geven en daarnaast nog een leuke make-up look. Om het leven even wat makkelijk te maken heb ik vandaag wat leuke kerst looks voor jullie op een rijtje gezet. Vandaag dus een artikel vol foto’s en inspiratie, kijk je mee? 

kerstlook-001

Als eerste, een hele simpele manier om je look net wat feestelijker te maken. Een glitter eyeliner. Deze kan je natuurlijk als enige eyeliner aanbrengen, maar ik vind de double liner juist heel mooi.

kerstlook3

Als tweede een natuurlijke, maar toch feestelijke look. Een bruine ooglook die je af kan maken met een opvallende (rode) lipkleur.

kerstlook5

Dan, de meest geliefde kerstlook van dit jaar. Een glitterige ooglook met een donkere of fel rode/berry lipkleur. Ik vind deze look echt prachtig!

kerstlook1

Maar wat als je helemaal geen zin hebt rood? Ga dan voor groen of paars! Met of zonder glitter, ik vind het beide erg mooi.

kerstlook4

En als je het nog extra feestelijk wilt maken, ga dan voor een van deze looks! Lekker glitterig, feestelijk en gewoon gezellig. Deze looks vind ik zo leuk en vooral de glitter-lippen.

En als je dan nog steeds op zoek bent naar een leuke look, maar er wel een filmpje bij wilt kijken, kijk dan nog even verder. Hieronder laat ik jullie namelijk nog wat make-up tutorials zien.

Kerst make-up look ❤ 2015 | Beautygloss
Als eerste de kerstlook van Mascha, een mooie gouden ‘smokey’ look die ik zelf ook zou dragen.

Smoky Purple & Glitter Makeup Look (Christmas & Prom Look) ♥ BeautyCloud.nl
En als tweede een look van Anneloes, haar looks zijn altijd zo mooi en deze is perfect voor de kerst.

Dit is alle inspiratie die ik met jullie wilde delen vandaag. Ik vind het zo veel mooie looks en ik kan niet kiezen! Ik denk dat ik de rest van het jaar nog kerst looks ga dragen hihi. Ik hoop dat ik jullie wat inspiratie heb kunnen geven!
Wat vind jij de mooie ooglook?

(Alle foto’s gebruikt in dit artikel heb ik van pinterest gehaald en gepint  op dit bord: https://www.pinterest.com/xxmarjoleine/make-up-nails-and-hair-inspiration/)  

(Visited 65 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge