Make-up Tutorials | Waar Ik Echt Iets Aan Heb Gehad!

Voedingsleer

Toen ik net begon met make-up heb ik ongelofelijk veel YouTube video’s gekeken van meiden die het voor deden. Een aantal filmpjes hebben mij echt geholpen en deze filmpjes wil ik vandaag met jullie delen. Ook zijn er een aantal video’s die ik recent ontdekt heb en heel handig vind. Ze zijn allemaal in het Engels, want ik vind deze video’s net wat duidelijker dan Nederlandse video’s. Kijk je mee?


Eyeliner, iets wat ik meteen wilde leren. Ik droeg in het begin namelijk alleen oogpotlood en mascara en ik wilde daar graag eyeliner bij dragen. Door dit filmpje heb ik de basics geleerd!


Wenkbrauwen zijn nog iets wat ik graag wilde leren. Ik ben hier ooit mee begonnen en het zag er niet uit. Een tijdje terug heb ik me er meer in verdiept en toen kwam o.a. deze video naar voren. Ik vond het heel ijk en interessant om zo’n groot verschil te zien.


Nep wimpers. Ik vond dit zo moeilijk toen ik ze voor het eerst wilde aanbrengen en ik kwam deze video tegen op YouTube. Echt een geweldige en handige video.

Nog meer van Shaaanxo. Ik vind haar video’s erg duidelijk en ik vind haar ook gewoon erg gezellig. Hier zie je een contourvideo, een simpele tutorial voor iedereen die wilt beginnen met contouren.


Het blenden van oogschaduw en het maken van eyelooks heb ik geleerd van Nikkie. Haar looks zijn prachtig en super duidelijk gefilmd.


En als laatste een extraatje, make-up do’s & don’t van Pixiwoo (de zusjes van RealTecniques.) Een handige video, zeker als je net start met make-up.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om dit artikel te lezen.

Q: Wat vond jij de handigste video die je ooit gezien hebt?

(Bron afbeeldingen 1,2,3,4,5)

(Visited 60 times, 1 visits today)

Een gedachte over “Make-up Tutorials | Waar Ik Echt Iets Aan Heb Gehad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge