Nostalgie!

Desktop2-001

Weten jullie nog, dat klassenfeest in groep 8 / de eerste klas? Ik luisterde altijd naar de cd’s van radio 538, Hitzone. Vandaag heb ik een lijst met nummers voor jullie, die je helemaal terug brengen naar die jaren. Ik weet natuurlijk dat niet iedereen even oud is, maar ik heb de meest populaire muziek van die jaren gepakt. Luister je mee? 

Rihanna – Disturbia
Een top nummer, waar wij natuurlijk allemaal op stonden te dansen tijdens de ranja-party’s. Dit was een van de eerste keren dat ik ‘uit’ mocht gaan van mijn ouders. Ik moest dan wel om 11 uur opgehaald worden natuurlijk. Maar oh wat was het leuk!

Leaf – Wonderwoman
Why’s my life so boring? Dit nummer was zo populair en als het toevallig langs kwam op de radio, begon iedereen mee te zingen. Ik kan het nog steeds, hihi.

Simple Plan – Your Love is a Lie 
Meer fans van Simple Plan hier? Vroeger was ik helemaal dol op dit nummer, natuurlijk had ik toen nog geen idee wat het betekende. Nu zal ik het nummer niet meer zo hard meezingen met mijn vriend erbij haha. Maar oh, wat is dit een top nummer.

Enrique Iglesias – Can You Hear Me
Nog zo’n nummer dat altijd gedraaid werd op klassenfeesten en tijdens de ranja-party’s! Als ik nu naar dit nummer luister, vind ik het te langzaam om goed op te kunnen dansen, maar leuk is het nog steeds. En wie had er nu geen crush op Enrique (waarvan we de naam niet eens uit konden spreken!)?

Jordin Sparks, Chris Brown – No Air
Dit nummer was een van de vele schuifelnummer en oh zo lief. ♥

Duffy – Mercy
Yes, wat is het heerlijk om dit nummer weer te horen. De stem van Duffy is zo apart en bijzonder, de muziek is vlot en dat samen zorgt voor een hit! Toen super en nu nog steeds.

Beyoncé – If I Were a Boy
Wie houdt er niet van Beyoncé? Dit nummer is echt prachtig. Toen en nu nog steeds!

Madonna, Justin Timberlake – 4 Minutes
Ja, op dit liedje heb ik nog gedanst in groep 8! Tijdens een of ander open podium van groep 8. Dit nummer zit van begin tot einde in mijn hoofd haha.

Colbie Caillat – Bubbly 
Het enige nummer wat ik echt perfect (en goed) mee kan zingen. Het lieve liedje van Colbie. Vroeger kon ik dit liedje uren luisteren, zittend op de grond van mijn slaapkamer.

Katy Perry – I Kissed a Girl
Nog een top nummer voor tijdens de ranja-party’s. Ik had natuurlijk nog helemaal geen idee waar de rest van het nummer over ging, het enige wat ik altijd hard meezong was I kissed a girl and I liked it!

Marco Borsato – Dochters
Ik sluit af met een Nederlandse hit. Het nummer dat mijn vader altijd voor mij zingt. Ik vind het een prachtig nummer en begrijp het nu beter dan 7/8 jaar geleden. Dit is een topper en ik weet zeker dat dit nummer nog vaak gedraaid gaat worden!

Dit waren de nummers die er voor mij erg uitsprongen. Wat waren de nummers die bij jou zijn blijven hangen?

Liefs ♥

(Bronnen: Duffy, Katy Perry, P!nk, Justin&Madonna, Rihanna en Enrique Iglesias.)

(Visited 80 times, 1 visits today)

7 gedachten over “Nostalgie!

  1. Tamara TS

    Haha, best grappig, ik kom kijken en ken de meeste nummers maar vaag. Bij ons werden op schoolfeesten Hitexplosion-cd’s gedraait. Wat echt is blijven hangen is Children of the Night, van Nakatomi. En I want to be a Hippy van Technohead. En als er dan “vast”gedanst werd met de jongens, dan draaiden ze Mariah Carey of Boys 2 Men. (Ja helaas, ik ben echt oud, mijn 1e schooljaar op het middelbaar was 1995/1996.) Wel leuk, al die nummers van toen zing ik nog steeds heel hard mee, juist die tijd van je leven blijf je je heel goed herinneren.

    Uit dit lijstje vind ik Duffy trouwens helemaal geweldig!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge