Be Proud To Be You!

image
Hoi lieve volgers,
De laatste tijd gaat het overal over schoonheid. Ben ik wel mooi genoeg, dun genoeg? Elke dag weer worden we geconfronteerd met beelden van vrouwen en mannen die er perfect uitzien.
Vrouwen met een platte buik, maar toch nog mooie vrouwelijke curves. Mannen met een sixpack en gespierde armen. Maar ook hebben ze allemaal een prachtige, egale huid.. En wat nou als je dit allemaal niet hebt? 

Dat maakt niks uit! Want schoonheid zit niet aan de buitenkant, maar aan de binnenkant! Iedereen is prachtig zoals hij/zij is en iedereen heeft zijn eigen charmes. Niemand vindt hetzelfde mooi en dat is maar goed ook! Wat ik mooi vind, hoeven jullie nog niet mooi te vinden en andersom geldt hetzelfde.

vs models.jpg victorias secret hi res !!

En toch, blijft de media ons elke dag weer vertellen hoe we eruit zouden moeten zien. Wist je trouwens dat een model al een plussize model wordt genoemd vanaf maat 40? Dat is dus één maat groter dan de maat die ik heb en toch noemen mensen mij dun? Dan is er toch echt iets mis met de media en de modellenwereld? Ik lees te vaak verhalen van meiden die zichzelf te dik vinden, ook al hebben ze gewoon maat 38/40. En ja, ik ben van maat 34/36 naar 38 gegaan. En weten jullie wat? Ik heb er meer complimenten over gehad dan negatieve reacties. Er is niks mis met je. Heb je maat 32? 34? 36? 38? 40? 42? 44? 46? Je bent prachtig zoals je bent. Rock that body! Because you’re beautiful. ♥

 

(Bron: NikkieTutorials)

En dan ligt er ook nog een hele discussie rondom make-up. Want het zou zo zijn dat je onzeker bent als je make-up draagt? Dat je het alleen doet voor jongens? Er zijn misschien wel meiden die het doen om die redenen. Maar de meerderheid doet het voor zichzelf. Ik hou ervan om mijn make-up te doen. Een heerlijk moment voor mezelf. Met make-up kan ik mezelf laten zien, ik kan laten zien wat voor iemand ik ben. En ja, dat kan ook met bepaalde kleding, maar met make-up kan ik het allemaal wat extra’s geven.
Ik draag elke dag een zwarte eyeliner met wing, dit is gewoon iets van mij. Met wat oogschaduw en mascara accentuur ik mijn ogen nog wat extra. En natuurlijk zorg ik ook voor een egale basis zodat niemand op mijn oneffenheden let, maar gewoon op mij! En wanneer ik mijn wenkbrauwen niet doe, voelt mijn gezicht gewoon niet in balans.
Ik ben begonnen met make-up omdat ik onzeker was over mijn huid. Maar nu is het meer een kunst geworden. Ik vind het heerlijk om mijn gezicht elke dag weer om te toveren in een klein kunstwerkje wat bij mijn persoonlijkheid past. En ik weet 100% zeker dat veel meer vrouwen en mannen er zo over denken.
Ik zie er elke dag anders uit and I love it!

2015-02-05

Ik wil jullie nog maar één ding zeggen. Je bent prachtig, geweldig en goed zoals je bent! ♥ Laat de media je niet onzeker maken, you’re perfect. 

(Visited 116 times, 1 visits today)

5 gedachten over “Be Proud To Be You!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge