Catrice Liquid Liner Waterproof | 010 Don’t Leave Me!

Catrice Liquid Liner

Catrice Liquid liner waterproof

Ik ben dol op eyeliner. Ik ga geen dag de deur uit zonder eyeliner en ik ben dan ook altijd op zoek naar een nieuwe, betere en snellere eyeliner. Laatst reviewde ik de gekleurde eyeliners van H&M. Dit kwastje vond ik zo fijn, dat ik op zoek ging naar een zwarte eyeliner die dit ook had. Zo kwam ik terecht bij deze liquid liner van Catrice. Ik nam hem mee naar huis en vandaag review ik hem voor jullie. Lees je mee? 

Catrice, 010 don't leave me

Catrice, 010 don’t leave me

De eyeliner zit in een simpele zwarte verpakking met blauwe letters en een draaidop. Er staat een hoop informatie op de achterkant: “Waterproof eyeliner with innovative felt tip for precise application. Ophthalmologically tested.” Ik was vroeger altijd dol op eyeliners met een viltenpunt, maar ik gebruik nu altijd een eyeliner-stift of liquid liner van Essence. Dit is de kleur 010 don’t leave me, een leuke naam voor een eyeliner die de hele dag zou moeten blijven zitten, ook in de regen.

Catrice, liquid liner waterproof

Catrice, liquid liner waterproof

Het puntje van de eyeliner ziet er goed uit. Niet te zacht en niet te stevig, perfect voor een strakke eyeliner.

Catrice liquid liner, swatch

Catrice liquid liner, swatch

De eyeliner ziet er goed uit, intens zwart en meteen dekkend. Wel is het belangrijk dat je deze eyeliner van tevoren schud, zo geeft de eyeliner meer pigment.

Catrice liquid liner, eye swatch

Catrice liquid liner, eye swatch

Natuurlijk moest ik de eyeliner meteen uitproberen. En ik werd verliefd.. De eyeliner is intens zwart en brengt zo makkelijk aan. Hij blijft perfect zitten, zelfs in de douche! Wanneer je de eyeliner niet de hele dag aanraakt, blijft deze echt de hele dag zitten.

Catrice Liquid Liner Waterproof, eyeswatch

Catrice Liquid Liner Waterproof, eyeswatch

Ja, deze eyeliner is groot favoriet geworden. Dit is mijn nieuwe, dagelijkse eyeliner geworden. Een duidelijke budgettopper, te koop bij o.a. Kruidvat voor €3,89. Dit is de waterproof variant, maar er is ook een gewone variant beschikbaar.

(Visited 179 times, 1 visits today)

9 gedachten over “Catrice Liquid Liner Waterproof | 010 Don’t Leave Me!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge