Redemption palette | Essential Mattes 2 | Make-up Revolution

IMG_0193

Een palette vol matte tinten. Iets wat ik nog niet in mijn stash had en ook iets wat ik wel aan mijn stash wilde toevoegen. Toen ik dit plaatje tegen kwam bij make-up musthaves moest ik hem wel mee bestellen. Het is dan ook onmisbaar voor (bijna) elk beauty meisje.
Dinsdag viel dit palette bij mij op de mat en vandaag review ik hem voor jullie. Het Essential Mattes 2 palette van Make-up Revolution.

IMG_0200

De laatste tijd had ik steeds vaker zin om een volledig matte look te maken. Maar hoe wilde ik dat snel doen? Als ik ‘s ochtends mijn make-up doe, wil ik dat ook snel doen. Maar omdat mijn matte oogschaduws verspreidt zitten over verschillende paletten, gaat het maken van een matte look niet zo snel. Ook was ik op zoek naar een nieuwe kleur voor mijn wenkbrauwen en hier zat een kleur in die me perfect leek.

IMG_0204

Op de achterkant vind je informatie over het palette. De ingrediënten, de naam en de inhoud. Het palette bevat 14 gram, dat komt dus neer op iets meer dan 1 gram per oogschaduw.

IMG_0215

Dit zijn de prachtige kleuren aan de binnenkant. Ik had niet verwacht dat er een sponsapplicator in zat. Deze hadden ze van mij ook wel weg mogen laten, want ik gebruik deze eigenlijk nooit. Wel vind ik het jammer dat er geen spiegel in het palette zit. Ik kan natuurlijk ook niet veel verwachten van een budget palette, maar een spiegel zou wel handig zijn.

IMG_0211

Dit zijn alle kleuren die in het palette zitten. Ze hebben helaas geen namen, wat ik jammer vind. Ik heb namelijk wel meerdere paletten van make-up revolution en in die paletten hebben de oogschaduws wel namen.
De eerste vier kleuren lijken wel erg op elkaar. Kleur 1 is heel licht roze, kleur 2 is heel licht geel, kleur 3 is iets donkerder roze en kleur 4 is weer iets donkerder geel.
Kleur 5 is een hele zachte roze, kleur 6 is beige, kleur 7 is een lichte, warme bruin, kleur 8 is midden, chocolade bruin, kleur 9 is een lichte grijs, kleur 10 is een donkere bruin, kleur 11 is een mooie roze met een tintje lila en als laatste kleur 12 een donkere, koele bruin.
Dit palette bevat veel koele warme tinten. Wat ik persoonlijk ook het mooiste vind bij mijn ogen.

IMG_0220

Is het geen plaatje? Laten we maar snel door gaan naar de swatches!

_MG_0272

Dit zijn de eerste zes kleuren. De eerste vier kleuren lijken op mijn huid ook op elkaar, maar toch zie ik de verschillen. Ik vind het prachtige basiskleurtjes en ze zijn zeker mooi voor onder de wenkbrauw en in de binnenste ooghoek. Alle kleuren zijn super goed gepigmenteerd. Pretty!

_MG_0277

En de tweede zes kleuren. Ook deze kleuren zijn weer erg goed gepigmenteerd. Toch vind ik het jammer dat de laatste kleur niet zo donker uitvalt als ik had verwacht.

IMG_0306
IMG_0300

En dit is de look die ik ermee gemaakt heb. Een lieve, zachte look. Ik heb kleur 5 aangebracht op het gehele ooglid. Kleur 1 op mijn wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek. Kleur 11 in de outer v en ook heb ik deze kleur goed geblend in de crease. Kleur 8 heb ik ook aangebracht in de crease om wat meer diepte te creëren. Als laatste heb ik kleur 10 in de crease aangebracht en bijna niet geblend.
Kleur 6 heb ik gebruikt voor mijn wenkbrauwen, deze kleur is hier bij mij echt perfect voor. Hij matched goed met mijn haarkleur.

IMG_0219

Dit palette is te koop voor €4,99 bij Makeupmusthaves.nl . Dit is echt mijn favoriete webshop voor make-up. Ook is er een ander totaal matte palette, een voor de koelere types. Wanneer je een koeler type bent, kijk dan zeker even hier.
Ik ben in ieder geval helemaal dol op dit palette en dat zeker voor maar €4,99!

(Visited 88 times, 1 visits today)

4 gedachten over “Redemption palette | Essential Mattes 2 | Make-up Revolution

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge