Lippie Stix + Lippie Primer – Colourpop

img_7647-2

Dat ik dol ben op Colourpop is geen geheim. Ik hou van de oogschaduws en de lipproducten. Bij mijn vorige bestelling, bestelde ik 1 lippie stix. Omdat ik hier blij mee ben, was ik benieuwd naar de andere kleuren. Daarom bestelde ik vier verschillende kleuren en daarnaast de Lippie Primer. Vandaag laat ik de nieuwe kleuren zien en vertel ik wat ik van de primer vind.

img_7651-2

Dit zijn de primer en de vier kleuren die ik heb besteld. De primer ziet er precies zo uit als een lippie stix, alleen dan is hij wit. De andere kleuren die ik bestelde zijn Lady, Brink, Oh Snap en She Bad. Alle finished van deze lippie stix zijn matte, alleen She Bad is een matte x.

img_7658-2

Alle lippie stix hebben wanneer je de dop eraf haalt de kleur van de lipstick (net als op de bodem). Dit vind ik echt een heel leuk detail!

img_7664-2

Hier zie je de swathes. Van links naar rechts zie je She Bad, Oh Snap, Brink en Lady. En helemaal links heb ik de primer geswatched, maar daar zie je niks van.

collage-lippie-stix

En hier zie je de kleuren op mijn lippen. Bij alle kleuren draag ik de primer onder de lippie stix. Alle kleuren vind ik heel mooi, behalve She Bad, die staat echt vreselijk!

Door de primer blijven mijn kleuren veel beter zitten. Mijn lippen voelen stroever dan normaal en daardoor lijkt de lipstick ook makkelijk aan te brengen.
Alle kleuren blijven sowieso lang zitten, dit komt door de matte finish. De lipstick blijft een uur of 4 goed zitten wanneer je gewoon wat drink en eet. Een hele maaltijd overleefd deze lipstick niet.
Ook kwam ik erachter dat de primer heel fijn werkt voor onder liquid lipsticks, ze voelen zo minder droog aan en ook zie ik minder velletjes / lijntjes.

De lippie stix en de lippie primer kosten $5 per stuk, wat ik zeker niet duur vind voor een goede en mooie lipstick!

(Visited 61 times, 1 visits today)

4 gedachten over “Lippie Stix + Lippie Primer – Colourpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge