All Day Long | Foundation | NYC

_MG_0804

Ik ben continu op zoek naar een nieuwe foundation. Een goede lichte, budget foundation. Zou deze foundation van €4,99 ook echt een goede zijn? Dat ga ik vandaag voor jullie testen.

_MG_0781

Dit is de all day long, smooth skin foundation. Deze foundation zou 14 uur lang, perfect moeten blijven zitten. Deze belofte klinkt echt erg goed. Maar hiernaast beloofd NYC nog veel meer: de hele dag lang een perfecte onberispelijke finish, gaat glimmen tegen en blijft lang mooi, vermindert zichtbare fijne lijntjes, donkere kringen en rimpels, zonder vlekken en bestand tegen wrijven, geeft de huid de hele dag lang een aangenaam gevoel, zacht en fris gevoel, dermatologisch getest.
Ik ben benieuwd!

_MG_0808

De verpakking is simpel maar praktisch. Een plastic verpakking met een pompje. Het pompje vind ik erg handig, zo kan je makkelijk doseren. Ook is dit een hygiënische manier. Zo komen er weinig bacteriën bij de foundation en smeer je dus elke dag weer een ‘schoon’ laagje foundation op jouw gezicht.
De foundation komt in 5 verschillende kleuren, maar Nederland zou Nederland niet zijn als de lichtste kleur niet beschikbaar zou zijn.. Zo ben ik dus gegaan voor de tweede kleur, 739 Classic Beige. De kleur ziet er in ieder geval niet te donker uit.

IMG_0819

Zo ziet mijn gezicht eruit zonder foundation erop. Op mijn kin zie je wat roodheden net als rondom mijn neus. Gelukkig was dit een goede dag dus ziet mijn huid er rustig uit.

IMG_0849

Hier heb ik de foundation aangestipt op mijn gezicht. Zo ziet de kleur er goed uit. In ieder geval licht genoeg.

IMG_0861

En zo ziet de foundation eruit als ik hem uitgesmeerd heb. Wat is er gebeurt? Zodra ik de foundation begon uit te smeren werd de kleur een stuk donkerder en ook oranje. En die geur, gadver. Ik ruik het nog steeds! Het begin te ruiken naar een schimmelkaas en zweetsokken. En geloof me, ik overdrijf niet. Ik kan de geur nog steeds ruiken.. Bah, deze foundation heb ik meteen in de prullenbak gegooid!

_MG_0777

Mijn mening is denk ik wel duidelijk. Deze foundation zou ik niet meer kopen. Ik denk dat die van mijn bedorven was en dat terwijl ik hem gewoon gekocht hebt toen hij nog geseald was. Ik ben benieuwd of iemand deze foundation ook recent gekocht heeft en ook deze rare ervaring heeft gehad.
Ik hoop dat ik de enige ben met deze ervaring, want niemand wilt naar zweetsokken ruiken!

Hebben jullie deze foundation ooit geprobeerd? 

(Visited 282 times, 1 visits today)

6 gedachten over “All Day Long | Foundation | NYC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge