Aqua Liquid Eyeliner | H&M Beauty | Review

IMG_0169

Eyeliner. Ik ben er dol op. Zonder eyeliner is mijn look niet af en mis ik iets. Ik was al een tijdje op zoek naar gekleurde eyeliner, maar keer op keer stelde deze mij teleur. Zouden deze eyeliners van H&M dan eindelijk zijn wat ik zoek? Vandaag laat ik drie eyeliners aan jullie zien en vertel ik wat ik vind. Lees je mee?

IMG_0175

De eyeliners zitten in deze mooie, luxe doosjes. De complete beauty afdeling van H&M ziet er trouwens prachtig en luxe uit. Terwijl de make-up redelijk budget is.

IMG_0177

Ik koos voor de volgende drie kleuren (van boven naar onder). Beach life, purplexed en de nîmes.

IMG_0179

Het zijn vloeibare eyeliners met een makkelijke verpakking. Je ziet de kleur aan de buitenkant en dat is fijn in je stash. Zo hoef je de eyeliner niet te openen om de kleur te zien. Je kan alleen niet zien hoe ver de eyeliner op is, want de kleur aan de buitenkant is gekleurd plastic. Jammer, want ik had het wel makkelijk gevonden om te zien hoe ver de eyeliner op is.

IMG_0184

Ook aan de bovenkant zie je de kleur.

IMG_0197 IMG_0194

Dit zijn de kwastjes. Een viltenpuntje, ik vind dit zo fijn werken, je kan er strakke lijntjes mee zetten.

IMG_0201

Hier zie je de swatches…….. Als je de liner niet geschud hebt! Ik was vergeten de eyeliners te schudden, terwijl duidelijk op de verpakking staat dat je de eyeliner moet schudden.
(Oh en maak je geen zorgen om dat wondje op mijn hand, ik lette niet goed op tijdens het afwassen op werk. Oeps.)

IMG_0272

En hier zie je de swatches wanneer de eyeliner geschud is. Het pigment en de intensiteit is veel beter. De eyeliner is vrij vloeibaar en waterig, maar loopt niet in de lijntjes en wanneer de eyeliner droog is blijft hij zitten als een huis. De eyeliner is waterproof en dat heb ik geweten, de eyeliner zit na een nacht slapen en een douche nog steeds op mijn hand!
Links zie je Beach Life, een aqua blauwe kleur met een lichte kleur.
In het midden Purplexed, een donker paarse kleur met kleine glitters.
En rechts De Nîmes, een mooie donker blauwe kleur met een mooie glans.

2015-12-29

Hier zie je dan ook het verschil op mijn oog. Ik maakte een ombre eyeliner, links zonder de eyeliner te schudden en rechts heb ik de eyeliner wel geschud. Zien jullie het verschil? Rechts is de eyeliner veel intenser en kleurrijker.

IMG_0270

Ik ben dol op deze eyeliners! Ze zitten als een huis, zelfs wanneer ik geen oogschaduwbasis en poeder heb gebruikt, wauw. De kleuren zijn prachtig en er zijn er nog zo veel meer. De eyeliners kosten €5,99 per stuk en dat zijn de 100% zeker waard. De eyeliners zijn te koop bij een H&M met een beauty afdeling of online via hm.com.

(Visited 373 times, 1 visits today)

5 gedachten over “Aqua Liquid Eyeliner | H&M Beauty | Review

  1. Mariska

    Ik was al heel benieuwd naar de make-up collectie van H&M. Ik ben gek op eyeliners dus dit is een hele goede tip, ik vind ze mooi!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge