Baked Eyeshadow Palette | California | Eyes Lips Face

IMG_0039

Een oogschaduwpalette vind ik het allerleukste van alle make-up die er verkrijgbaar is. Ik ben dol op alle verschillende kleuren en soorten die er zijn. Vandaag probeer ik een geheel nieuw oogschaduwpalette. Een palette met gebakken oogschaduws van eyes lips face. Lees je mee? 

IMG_0042

Dit oogschaduwpalette zit in een zwart kartonnen doosje. Hierop kan je de kleuren zien. Dit oogschaduwpalette komt uit de studio lijn van eyes lips face. Dit is de iets duurdere lijn van elf. Elf heeft een aantal verschillende lijnen. Waaronder deze, maar ook een lijn van make-up voor een paar euro en een minerale lijn.

IMG_0045 IMG_0044

Op de achter- en zijkant staat een hoop informatie. Ook de ingrediënten en dit vind ik altijd een groot pluspunt.
Laat u betoveren door deze oogschaduw met een zijdeachtige en smeltende samenstelling! Dit product maakt de oogleden glad en zacht voor een intens kleurresultaat. De oogschaduwen worden op terracotta schalen gebakken in ovens, hierdoor onstaan oogschaduwen met een prachtige, diepe pigmentatie en superfijne glans. De formule met actieve extracten van jojoba, roos, zonnebloem, abrikoos en druif zorgt ervoor dat de huid zichtbaar gevoed wordt. Inhoud: 10 kleuren oogschaduw.

IMG_0051

Het palette zelf is mooi mat zwart met witte letters. De verpakking voelt super stevig aan en vrij zwaar. Het voelt luxe.

IMG_0054

Al deze leuke bolletjes zijn de oogschaduws. Ze hebben deze vorm gekregen omdat ze gebakken zijn in de oven. Hierdoor moet er dus een prachtige, diepe pigmentatie zijn en een mooi glanzend effect. Ik ben benieuwd.
Ook zit er in dit palette een grote spiegel, wat ik echt ideaal vind.

IMG_0062

Dit palette bevat vrij neutrale kleuren. Verschillende bruin- en rozetinten en een grijze en paarse tint. Een vrij basic palette, maar dit zijn wel kleuren die ik vaak gebruik.

IMG_0127

Swatches van de bovenste rij. 

IMG_0130

Swatches van de onderste rij.
Dat de oogschaduws glanzend zijn, dat is zeker. Maar heel intens vind ik het pigment niet, behalve van beide gouden kleur. Hier heb ik de kleuren droog aangebracht. Vaak is het zo dat wanneer je een gebakken oogschaduw nat aanbrengt, hij veel intenser word.

IMG_0138

Hier heb ik de oogschaduw met en zonder primer aangebracht. Links zie je de drie kleuren zonder primer en rechts met primer. De intensiteit van de kleuren wordt veel heftiger in combinatie met een primer. En dit is ook precies de intensiteit die ik mooi vind.

IMG_0210

Dit is de look die ik met dit palette heb gemaakt. Ik maakt een zachte look, zodat ik er een paarse eyeliner bij kon gebruiken.
Ik gebruikte kleur 1 onder mijn wenkbrauw, kleur 4 op het bewegend ooglid, kleur 5 in de crease en de outer v, een mix van kleur 7 en 9 in de crease en kleur 3 in mijn binnenste ooghoek.
Alle kleuren zijn fijn om aan te brengen en blenden makkelijk. Een hele fijne kwaliteit en de oogschaduws hebben echt een prachtige glans.

IMG_0070

Ik ben echt heel blij met dit palette. De kleuren zijn misschien wat basic, maar ik vind ze prachtig. De oogschaduws glanzen echt geweldig en ze zijn heel fijn om mee te werken.
Dit is echt een aanrader als je gaat bestellen bij elf. Het palette kost €12,00. En hier krijg je dan 6 gram voor. Dit is misschien niet het goedkoopste oogschaduwpalette wat je kan kopen, maar ik vind de kwaliteit erg mooi en het geld zeker waard. Dit palette is verkrijgbaar bij eyeslipsface.

Dit product heb ik opgestuurd gekregen van een bedrijf, maar dit beïnvloed mijn mening niet. 

(Visited 71 times, 1 visits today)

3 gedachten over “Baked Eyeshadow Palette | California | Eyes Lips Face

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge